Житомирські плавці-ветерани оновили 12 рекордів області

Вперше в турнірі на кубок Щеглова, який відбувся цими вихідними в Житомирі, взяли участь спортсмени категорії Masters (або як ще їх називають — ветерани) спортивного клубу Zhytomyr Aqua Masters.

Житомирські ветерани виступили досить успішно, оновивши заодно 12 рекордів області. Для них ці змагання стали одним з етапів підготовки до кубку Чорного моря, який відбудеться на початку липня в Одесі. А основним стартом сезону для них стане чемпіонат Європи в Ялті, який запланований на вересень.

Досягнення плавців
Досить успішно цього року виступила і житомирська команда в місті Дніпродзержинську, де відбулась всеукраїнська універсіада з плавання. Збірна Житомирщини, яка складалась із команд ЖДУ і ЖНАЕУ вперше в історії потрапили в десятку кращих областей. А спортсмени ЖДУ стали 14-ми з 69 ВУЗів.

Житомирські ветерани досить успішно виступили в Харкові на всеукраїнських іграх ветеранів спорту. Наші спортсмени взяли перше місце в своїй групі і в загальному заліку стали сьомими з 27 команд. Також золоті медалі здобули ветерани і у Флоренції. На міжнародному турнірі, в якому взяли участь 67 клубів з 19 країн наші плавці здобули 12-е місце.

Відео дня
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
13:00 Житомир в Instagram: напередодні свята photo_camera 12:41 Ветерани можуть скористатися програмою безоплатного зубопротезування 12:20 Як потрапити до 1 класу дитині без прописки? Відповідає Департамент освіти Житомирської міської ради 12:00 Як тепер видалятимуть засохлі й пошкоджені дерева та обрізатимуть крони дерев на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків Житомирської громади Від читача 18:13 У Житомирі щотижня проводять ресурсні зустрічі для підлітків та молоді — як долучитися? 11:40 4 і 5 травня в Свято-Михайлівському кафедральному соборі відбудеться освячення великодніх пасок 11:18 На трасі Київ-Чоп пенсіонер на електроциклі зіткнувся з автівкою photo_camera 11:00 Дотримуйтеся заходів особистої та громадської безпеки упродовж Великодніх свят 10:40 У Житомирі у Великодню ніч буде посилено роботу громадського транспорту 10:20 У Житомирі неподалік ринку «Хмільники» пограбували пенсіонера 10:00 Трагедія у селі Поліське: застреленими з вогнепальної зброї знайшли цілу родину photo_camera 09:40 Окупанти втратили 1270 осіб за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 3 травня 2024 року щодо російського вторгнення 09:04 3 травня: все про цей день, яке свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:25 Четверо бердичівлян втратили понад 65 тисяч гривень через шахрайські схеми 17:00 Стартапи Житомирщини можуть отримати до $50 000 гранту від УФС та WNISEF 16:40 У Тетереві поблизу пішохідного мосту помітили жовту піну - екологи взяли проби води 16:20 Незаконна риболовля на річці Ірша: два чоловіки ловили рибу сітками 16:00 У Житомирі листоноша присвоювала пенсії, субсидії і гроші за періодику 15:39 На фронт від Житомира передали обладнання на понад 232 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up