Житомирські кікбоксери привезли медалі з Сум

Збірна команда житомирської області під керівництвом заслуженого тренера України В'ячеслава Гопанчука, здобула три золоті та дві бронзові нагороди на чемпіонаті України з кікбоксингу серед дорослих за версією WАКО у розділах фул– контакт, лоу–кік та К-1, що нещодавно відбулись у Сумах.

В турнірі брало участь 407 найкращих кікбоксерів з 24 областей України, міст Києва, Севастополя та АР Крим.
Житомирянка Віра Макресова (майстер спорту України міжнародного класу з кікбоксингу та майстер спорту України міжнародного класу з боксу, вихованка ЖДЮСШ «Авангард») у ваговій категорії до 48 кг у розділах фул–контакт та лоу-кік сьомий рік поспіль стала чемпіонкою. Ще один наш спортсмен, Володимир Демчук (майстер спорту України з кікбоксингу, 1988 року народження, вихованець ЖДЮСШ «Авангард») у ваговій категорії до 63,5 кг у розділі лоу-кік третій рік виборює золоту нагороду (він чемпіон України 2007 та 2010 років). Павло Саврадон (майстер спорту України з кікбоксингу, 1990 року народження, вихованець ЖДЮСШ «Авангард») у ваговій категорії до 71 кг у розділі фул–контакт став бронзовим призером. А Олександр Фурлет (майстер спорту України з кікбоксингу, 1988 року народження, вихованець ЖДЮСШ «Авангард») у ваговій категорії до 63,5 кг у розділі лоу-кік виборов бронзову нагороду.

Треба відмітити, що всі призери є студентами факультету фізичного виховання та спорту Житомирського державного університету імені Івана Франка. За результатами цих змагань переможці зараховані до основного складу збірної команди України для участі у чемпіонатах світу, які відбудуться у Македонії у розділі лоу-кік в жовтні та в Ірландії у розділі фул-контакт у листопаді цього року.

Керівництво обласної федерації кікбоксингу висловлює щиру подяку за допомогу в підготовці та участі команди в цих змаганнях всім вищеназваним особам та з вдячністю відмічає особисту ініціативу працівників управлінь Наталії Калкан та Татяни Паторжанської.

Відео дня
>Цей результат сміливо можна назвати прогнозованим, бо зі зміною керівництва профільного управління Житомирської обласної державної адміністрації кардинально змінилося відношення до підготовки спортсменів Житомирщини - членів збірних команд України. Можна прямо сказати - цей процес нарешті став керованим. Наприклад, завдяки спільним зусиллям головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації під керівництвом Гули Раїси Миколаївни, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради під керівництвом Сарно Олени Миколаївни, колективу Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи „Авангард” під керівництвом Юрчака Олексія Анатолійовича та Житомирської обласної федерації кікбоксингу під керівництвом Макарєєва Павла Юрійовича з початку року житомиряни змогли прийняли участь у чотирьох контрольно-підвідних турнірах, були проведені навчально-тренувальні збори з загально-фізичної і спеціальної підготовки та налагоджено медичний контроль спортсменів. Що дає надію на якісну підготовку житомирських кікбоксерів до боротьби за ліцензії на участь у ІІ Всесвітніх Іграх бойових мистецтв, які відбудуться в жовтні 2013 року у північній столиці Російської Федерації місті Санкт-Петербурзі під егідою Міжнародного Олімпійського комітету.

 


 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:49 Тисячі пасок передали військовим на передову 17:26 Рятувальники відкачують воду із підтоплених приватних домоволодінь 17:00 Роботодавці можуть отримати понад 100 тисяч гривень для облаштування робочого місця одному з працівників 16:40 50-річному жителю Андрушівки повідомлено про підозру у вбивстві матері - подробиці справи Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 16:18 У Житомирі пограбували громадянина США: забрали 40 тисяч гривень 16:01 У Житомирі відбувся чемпіонат області з боротьби самбо 15:40 Мінсоцполітики оголосило фінальний у 2024 році відбір громад на участь у проєкті з формування життєстійкості 15:20 Житомирських десантників нагородив командувач Десантно-штурмових військ бригадний генерал Ігор Скибюк photo_camera 14:50 Біля Зарічан - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 14:40 За нічну зміну патрульні задокументували 10 фактів керування транспортними засобами з ознаками сп'яніння 14:21 Романівський «VIVAD» став чемпіоном відкритого міського турніру з футболу імені Миколи Сюсюри photo_camera 14:00 Житомирський обласний краєзнавчий музей запрошує на відкриття фотовиставки «Полк Азов — Янголи Маріуполя» 12:41 В Україні з 1 травня набувають чинності важливі зміни до правил дорожнього руху 12:20 В Андрушівці син зарубав мати, а рештки намагався спалити в печі. ВІДЕО play_circle_filled photo_camera 12:00 У Житомирі в перші дні травня буде по-літньому тепло 11:40 У ніч на 1 травня небо над Україною освітили блакитні спалахи: можливо, це був метеорит 11:20 Овруцькі рятувальники допомогли працівникам екстреної медичної допомоги транспортувати хвору людину до лікарні 11:00 Вже цього тижня змінюються правила для "обмежено придатних" 10:40 Пакунок малюка: як його отримати та що до нього входить? ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up