Житомирська команда ДЮСШ "Полісся" виграла турнір Баннікова

Житомирська футбольна команда ДЮСШ "Полісся-98" виграла шостий Всеукраїнський дитячо-юнацький турнір з футболу, присвячений пам’яті Баннікова. У фіналі житомиряни переграли чернівецьку "Буковину" по пенальіт — 4:2.

На третьомі місці опинилась віниицька "Нива Світанок", яка переграла 2:1 київську "Зміну".

- Це чергова перемога наших дітей, звісмно, мені приємноі я радий і за них, і за їх тренерів, і за батьків. Приємно, що ми знову змогли обіграти «Буковину» у фіналі. Адже ми вже зустрічались з цією командою весною в Чернівцях на на «венсяних ластівках» і тоді  виграли у фіналі 1:0, - прокоментував фінальний поєдинок Голова батьківського комітету ДЮСШ «Полісся-98», Дмитро Угольніков. - Я з самого початку фінансово підтримую цю команду, в нас є навіть свій автобус. Хочу подякувати батькам, які в цей нелегкий економічний час знаходять засоби, щоб відправляти дітей на змагання. Ми цього літа завоювали перше місце на міжнародному турнірі в Прибалтиці. Там батьки так само оплачувли поїздку.

Цього року участь у турнірі взяли вісім команд з Житомира, Вінниці, Києва, Бердичева, Новоград-Волинського та Чернівців.

Відео дня
Коментарі (1)
  • Anonymous

    дітвора - молодці. От би ще доросле Полісся почало грати хоча б у другій лізі..., ех(
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up