Юні рятувальники із Житомирщини вдало виступили на Чемпіонаті  України з пожежно-прикладного спорту в приміщеннях

Юні рятувальники із Житомирщини вдало виступили на Чемпіонаті  України з пожежно-прикладного спорту в приміщеннях

Нещодавно на Буковині проходили запеклі змагання між юнаками-рятувальниками. 16 збірних команд із різних регіонів країни приїхали до Чернівців, щоб поборотись за першість у Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту в приміщеннях серед юнаків.

Для одного з представників житомирської команди ці змагання запам’ятаються на все життя! Але про все по порядку, - інформує управління ДСНС України у Житомирській області. 

За умовами змагань усіх учасників розділили на три вікові групи: молодшу (віком 13-14 років), середню (15-16 років) та старшу (16-18 років). Юні спортсмени змагалися у традиційних видах пожежно-прикладного спорту: підйомі по штурмовій драбині та подоланні 100-метрової смуги з перешкодами.

Відео дня

Хлопці переконують, що зустрілися дійсно з гідними суперниками, через що з’являється додатковий стимул їх перемогти. За результатами напруженої боротьби та завдяки вдалим виступам учасників житомирської команди у всіх видах, юний колектив майбутніх рятувальників заслужено здобув 4-е загальнокомандне місце! Такий результат з абсолютною упевненістю можна назвати успішним.

В особистому заліку юні житомиряни показали досить високі результати в подоланні 100-метрової смуги з перешкодами серед учасників молодшої групи, зокрема – Микита Охрімчук, який посів четверте місце. Серед учасників старшої групи - Владислав Носок, виборовши п’яте місце в підйомі по штурмовій драбині.

Не секрет, що тренери нашої команди очікували здобуття нагороди Юрієм Мущиніним. Юнак виправдав сподівання наставників і зробив це. У подоланні 100 метрової смуги перешкод серед учасників старшої групи, Юрко показав третій результат та отримав бронзову нагороду. Як з’ясувалось на фініші, бронзова нагорода стала для юнака справжнім золотом, адже він виконав норматив «Кандидата в майстри спорту України». Ось це новини, так новина!!! Вітаємо Юрія і бажаємо якомога швидше поповнити лави рятувальників Житомирщини, адже юнак вже цього року вступатиме до Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України. 

Безумовно успіх команди став можливим лише завдяки цілеспрямованій роботі над собою кожного її учасника під керівництвом тренера – майстра спорту України Олександра Камінчука. Також житомирські юні спортсмени дякують керівництву управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА та Житомирській міській раді за надану допомогу у підготовці та участі команди, підтримку та віру в збірну й розвиток пожежно-прикладного спорту на території міста Житомира та області.

Браво, хлопці! Чекаємо нових звершень на спортивному Олімпі. 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up