Власник нового телевізору від голови ОДА вболіває за житомирську команду вже понад 20 років

Власник нового телевізору від голови ОДА вболіває за житомирську команду вже понад 20 років

Житомирянин Андрій – щасливчик, для якого головний приз розіграшу від голови ОДА, став справжньою несподіванкою.

Білет, який придбав чоловік на останню домашню гру ФК «Полісся»,  став справді фартовим. Адже власник саме цього квитка отримав новий сучасний телевізор в якості головного призу у розіграші подарунків від голови ОДА Ігоря Гундича у суботу, 4 листопада.

Андрій зізнається, що вперше в житті йому так пощастило. Зазвичай таких цінних подарунків він ще не вигравав.

«Коли купував білет на матч ФК «Полісся», то звичайно знав про розіграш призів від Ігоря Гундича. Навіть і не сподівався, що мій білет стане виграшним. Адже колись і лотерейні білети купував, але були лише мінімальні виграші. І коли назвали номер білету – 061 – дуже зрадів. Адже це перший цінний приз у моєму житті і до цього таких «великих рибок» не було. Батьки теж були приємно здивовані, навіть шоковані, коли привіз додому новенький телевізор», – ділиться враженнями Андрій.

Відео дня

Незважаючи на те, що на футболі у Новоград-Волинському перший раз, Андрій вболіває за житомирську футбольну команду вже понад 20 років.

«За житомирську футбольну команду вболіваю із того часу, коли вона ще мала назву «Хімік». Пам’ятаю, що частенько із друзями ще у 1995-96 рр. ходили на матчі і підтримували нашу команду. Вірю, що ФК «Полісся» зможе вийти на новий рівень футболу уже найближчим часом», – зазначив Андрій.

Нагадаємо, що під час минулого матчу ФК «Полісся» у Новоград-Волинському відбувся розіграш цінних призів від голови ОДА – вболівальники за серійними номерами білетів виграли фітнес-браслети, смартфон та телевізор.

Наступна гра – остання для житомирської команди у 2018 році – пройде у суботу, 10 листопада, стадіоні «Діназ» у с. Лютіж, Вишгородський район Київської області. Початок о 14.00 год.

Для уболівальників ФК «Полісся» та усіх бажаючих підтримати нашу команду буде організовано трансфер на цей матч. Для виїзду на гру можна записатись у касі клубу «Полісся» по вулиці Театральній, 8 (кафе «Галерея»), яка працює щодня із 8.00 год. по 20.00 год. Контактний номер тел.: (0412) 42-02-71.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:50 В останню неділю березня Україна переходить на літній час 16:25 У Житомирській області 8 553 пацієнти у 2023 році безоплатно отримали реабілітаційну допомогу 16:00 У Житомирі викрили групу ділків, які синтезували амфетамін у підвалі багатоповерхівки і розповсюджували серед наркозалежних photo_camera 15:44 Під час виконання бойового завдання героїчно загинув житомирянин Олександр Павлюк Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 15:39 У Житомирі у квітні триватиме міська весняна толока - приєднуйтесь до прибирання у місті 15:21 Упродовж доби на Житомирщині ліквідовано 15 пожеж у природних екосистемах на загальній площі майже 17 га photo_camera 15:00 Алгоритм отримання компенсації при працевлаштуванні ВПО 14:41 ДТП на Коростенщині: 15-річний хлопець на мопеді зіткнувся з парканом 14:20 Станом на 29 березня на Житомирщині вже виникло 177 пожеж у природних екосистемах 14:00 Цієї ночі прикордонники Житомирського загону збили ударний БПЛА «Shahed-136/131» 12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up