У Житомирі відбувся відкритий чемпіонат з кіокушинкай карате «Zhytomyr open»

У Житомирі відбувся відкритий чемпіонат з кіокушинкай карате «Zhytomyr open»

У суботу, 4 листопада, у спортивному залі СК «Динамо» відбудеться відкритий чемпіонат міста Житомира з кіокушинкай карате «Zhytomyr open» серед дітей, молодших юнаків та молодших дівчат, в розділах «показові виступи» та «куміте».

Основною метою змагань є розвиток та популяризація кіокушинкай карате (WKO) та повноконтактного карате в місті Житомирі. Крім того, змагання сприятимуть підвищенню спортивної майстерності учасників та налагодженню дружніх стосунків між спортсменами різних регіонів. Це також важлива платформа для визначення рівня підготовки й відбору найкращих спортсменів до складу збірної команди області для участі у всеукраїнських змаганнях наступного сезону.

За попередніми заявками на участь у чемпіонаті зареєструвалися 695 спортсменів, які представляють 30 клубів з 11 областей України. Захід був дійсно масштабним, а команда Житомирської області нараховувала 180 учасників, готових показати високу майстерність.

Цього року змагання також мали благодійний аспект, адже вони допомогли зібрати кошти на придбання автомобіля для підрозділу, де служить тренер з Бердичева Рябушкін Анатолій,представник Житомирської міської федерації кіокушинкай карате.

Відео дня

Ці змагання є відмінним прикладом спортивного духу, який не лише зміцнює тіло, але й розвиває волю та прагнення до перемоги не тільки на татамі, але й у житті.

 

Коментарі

keyboard_arrow_up