У Житомирі у вересні відбудеться командний чемпіонат України з чотириборства серед ДЮСШ та СДЮШОР

У Житомирі у вересні відбудеться командний чемпіонат України з чотириборства серед ДЮСШ та СДЮШОР

20-23 вересня 2021 року в Житомирі на базі центрального стадіону відбудеться командний чемпіонат України з легкої атлетики серед ДЮСШ та СДЮШОР серед юнаків 2008-2009 р.н. (4-борство).

Як інформує пресслужба обласної ради, про це повідомили на розширеній нараді  представників  Міністерства  молоді та спорту України та Федерації легкої атлетики  України у Львові під час чемпіонату України з легкої атлетики серед юнаків 2004 р.н. та молодше, який відбувся 3-5 липня і на якому члени збірної команди Житомирської області завоювали 14 медалей (10 з них – вихованці  ЖСДЮСШОР з легкої атлетики Житомирської обласної ради).

Командний чемпіонат України з чотириборства стане головним стартом сезону для молоді, на якому  буде проводитися відбір кращих спортсменів до Національної збірної команди України.

Змагання проходитимуть у манежі стадіону «Полісся» і стануть першими заганнями всеукраїнського рівня, що прийматиме манеж після реконструкції.

Відео дня

Варто зазначити, що проведення змагань з легкої атлетики такого рівня на Житомирщині востаннє було ще в 1987 році. На сьогодні це стало можливим завдяки отриманню «Сертифікату легкоатлетичних споруд III категорії» СДЮСШОР з легкої атлетики Житомирської обласної ради.

Наявність такої бази дає можливість спортсменам області проводити належну навчально-тренувальну підготовку та є великим поштовхом для здобуття нагород найвищого ґатунку.

В рамках чемпіонату область прийматиме близько тисячі спортсменів з різних куточків країни, тренерів та запрошених офіційних осіб.

 

1

1

35596

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Коментарі

keyboard_arrow_up