У неділю Житомирщина перетвориться на автоспортивну меку

У неділю Житомирщина перетвориться на автоспортивну меку

30 автомобільних екіпажів з усієї України 8 червня будуть змагатися у ІІІ етапі Чемпіонату України з авторалі «Столиця» на Житомирщині, - повідомляє прес-служба ОДА.

 

ралі

 

Відео дня

Відкриття Чемпіонату 7 червня о 20:00 год. на Хрещатику (м. Київ).

Змагання будуть проходити 8 червня:

 9:00 - 19:00 год. – швидкісні заїзди екіпажів. Старт в смт. Іршанськ (зона кар'єру). Також біля будинку культури «Титан» буде діяти реєстраційна зона для екіпажів.

20:00 год. -  в Палаці культури «Титан» (вул. смт. Іршанськ) відбудеться нагородження переможців та закриття Чемпіонату.

Організаторами змагань є Київський міський АвтоМотоКлуб. Підтримку надає управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА.

Ралі проходитиме в Хорошівському районі за маршрутом: смт. Іршанськ, селища Старіки- Десятини, Полянка - Мелені та Шершні. Загалом учасники мають подолати 118 км швидкісних ділянок зі змішаним покриттям.

Всі, хто виявлять бажання поспостерігати за ралі, зможуть це зробити на спеціальній ділянці, де буде обмежено рух усіх видів транспорту. Контроль за спеціальною ділянкою будуть вести співробітники поліції та маршали гонки.

Увага! Організатори ралі попереджають про небезпеку для глядачів та просять дотримуватись зразкової поведінки.

Прилеглі дороги буде перекрито для руху транспорту, відповідно до програми проведення ралі. Громадський транспорт  ходитиме у перервах між заїздами.

При дотриманні усіх заходів безпеки автомобільне ралі стане яскравою, видовищною подією, що демонструє можливості сучасної техніки.

Довідково. Чемпіонат України з ралі – це класичне ралі, що передбачає змагання екіпажів, на дорогах загального користування, перекритих для громадського транспорту та людей, на час проведення перегонів.

Змагання «Столиця» відбувається з 1999 року. На Житомирщині вперше авторалі проходило десять років тому.

Коментарі (1)
  • Nina Skorobogataya

    Може не  8 червня, а  8 липня???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up