Цими вихідними стартує Відкритий чемпіонат Житомира з футзалу серед чоловіків

Цими вихідними стартує Відкритий чемпіонат Житомира з футзалу серед чоловіків

У суботу, 14 жовтня стартує Відкритий Чемпіонат м. Житомира з футзалу серед чоловіків сезону 2017/2018 рр. 

Цьогорічний розіграш Чемпіонату міста буде присвячений 20-й річниці створення Житомирської обласної федерації міні-футболу (футзалу), яку було засновано у 1998-му році, а тому протягом сезону на команди й на вболівальників очікує маса сюрпризів. Церемонія відкриття Чемпіонату розпочнеться об 11:00 у залі ФОКу (вул. Кибальчича, 9), на відкритті очікуються керівники міста та Асоціації футзалу України.

Ювілейний Чемпіонат може похизуватися як достойною кількістю учасників – 36 команд у трьох лігах, так і широкою географією турніру. Так окрім міських клубів, участь у Чемпіонаті м. Житомира візьмуть команди з Житомирського району – тетерівський «Дангард», ФК «Левків» та «Anserglob» із с. Довжик, а також олевський «Штурм-Полісся», срібний призер минулорічного розіграшу Чемпіонату Житомирської області – СК «Коростень», та новачок турніру – «Імпекс-Граніт» з Нової Борової.

Як і минулого року Чемпіонат м. Житомира буде відбірковим етапом Чемпіонату Житомирської області, адже окрім м. Житомира відбіркові футзальні етапи пройдуть і в інших містах нашої області.

Відео дня

Асоціація футзалу м. Житомира запрошує представників житомирських ЗМІ на церемонію відкриття Чемпіонату. По завершенні урочистостей на майданчику ФОКу розпочнуться стартові матчі Чемпіонату. Честь відкривати змагання випала футзалістам «Грифону» та «ЖДТУ», початок цього матчу о 12:00.

Усі деталі на futsal.zt.ua або за номером телефону 093-331-37-06 Роман

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up