Шість дистанцій та новий формат. Стартувала реєстрація на ІІІ космічний напівмарафон в Житомирі

Шість дистанцій та новий формат. Стартувала реєстрація на ІІІ космічний напівмарафон в Житомирі

Стартувала реєстрація на традиційний "космічний" напівмарафон, який вже 8 вересня втретє відбудеться у Житомирі.

Цього року головне спортивне свято міста отримало генерального партнера, нові дистанції і навіть назву. Спонсором змагань стала "Нова Пошта", а сам напівмарафон тепер називатиметься ЖИТОМИР "НОВА ПОШТА" КОСМІЧНИЙ НАПІВМАРАФОН і буде присвячений пам’яті Героя України, першого космонавта незалежної України - Леоніда Каденюка. 

На учасників напівмарафону чекатиме одразу шість дистанцій. Окрім головної - власне напівмарафонських 21 км., можна буде пробігти на вибір 10 км., 3 км., 1 км., або 300 метрів. Причолму останні дві дистанції - дитячі. Ще однією досить екзотичною новинкою стане естафета 3x5км+1x6км. При цьому не буде традиційних корпоративних забігів. 

Вартість реєстрації:

Відео дня

21 км — 250 грн. 
10 км — 200 грн. 
3 км, 1 км та 300 м — безкоштовно 
Естафета — 700 грн.

Коротко про дистанції:

- 21,0975 км - для досвідчених спортсменів. Насолодись всією дистанцією, встанови РВ і завітай після фінішу на традиційний Галушка-паті!

- Естафета 3х5 км + 6,1 км - збери свою команду щоб подолати дистанцію разом!

- 10 км - для продвинутих початківців, або досвідчених спортсменів, що прагнуть оновити свої РВ на класичній дистанції

- Кольоровий забіг на 3 км - збирай компанію друзів, бери з собою всю родину! Пробіжіть свої перші кілометри разом адже цього року реєстрація на цю дистанцію БЕЗКОШТОВНА!!!

- Дитячі забіги на 1 км або 300 м - вашим діткам не буде нудно на нашому святі! Реєструйте своїх маленьких спортсменів на БЕЗКОШТОВНИЙ дитячий забіг!!

Для вашого комфорту й зручності на території марафонського містечка буде працювати камера схову.

Для маленьких учасників організатори забезпечать роботу анімації під час роботи марафонського містечка, а також приємні подарунки та призи від партнерів заходу.

Зареєструватися можна онлайн до 04 вересня на сайті - http://newrun.com.ua/zhitomir.html

Сайт напівмарафону - http://kosmomarafon.org

Польоти у космос стають все більш актуальними. Тому стартуй з Нова Пошта Космічний напівмарафон у Житомирі 9 вересня 2018 року. Вдалого злету!

Спортивний Житомир

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up