Семеро житомирських спортсменів отримуватимуть стипендію Президента

Семеро житомирських спортсменів отримуватимуть стипендію Президента

Двом житомирським спортсменам з волейболу та трьом коростенським спортсменам з голболу та їх тренерам призначено щомісячну стипендію Президента України для дітей з інвалідністю, які мають високі досягнення у всеукраїнських спортивних змаганнях, та їх тренерам. Указ Президента України №389 від 11 вересня 2020 року.
 

Давайте знайомитись з нашими стипендіатами:
ДОБРОВОЛЬСЬКА Лілія, 2005 р.н., - резервний склад національної паралімпійської збірної команди України з голболу, чемпіонка всеукраїнських спортивних змагань з голболу. Учениця Житомирської спецшколи №1 для дітей з порушеннями зору.
ПАСІЧНИК Віталій, 2003 р.н., - КМСУ, кандидат до національної дефлімпійської збірної України з волейболу, чемпіон України.
Учень Березівської спецшколи для дітей з порушеннями слуху.
ХОДАКІВСЬКА Вероніка, 2005 р.н., - чемпіонка всеукраїнських спортивних змагань з голболу.
ХОШАБА Нікіта, 2003 р.н., - кандидат до складу національної паралімпійської збірної команди України з голболу, Учень Житомирської спецшколи №1 для дітей з порушеннями зору.
ЯНЧУК Денис, 2004 р.н., - кандидат до національної дефлімпійської збірної України з волейболу, чемпіон України. Учень Березівської спецшколи для дітей з порушеннями слуху.
СВІНЦІЦЬКИЙ Володимир Володимирович - ТРЕНЕР кандидатів до національної дефлімпійської збірної команди України з волейболу Пасічника В. та Янчука Д.
ХОДАКІВСЬКИЙ Сергій Павлович - ТРЕНЕР резервного складу та кандидатів до національної паралімпійської збірної команди України з голболу Хошаби Н., Ходаківської В. та Добровольскої Л.
Дуже приємна новина до Дня фізичної культури та спорту. Крок за кроком, з року в рік створюються умови для покращення результатів дітей з інвалідністю, а також їх тренерів, що значно сприяє розвитку паралімпійського і дефлімпійського руху.


Долучайтесь до системи Інваспорт!
Житомирська дитячо-юнацька спортивна школа відкрита для всіх.
армспорт, бадмінтон, бочча, боротьба вільна, веслування академічне, волейбол, волейбол сидячи, волейбол пляжний, голбол, дзюдо, легка атлетика, карате, параканое, плавання, пауерліфтинг, регбі на візках, риболовний спорт, стрільба з лука, теніс настільний, футзал, шашки, шахи.
Давайте разом творити сучасну історію спорту!

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up