"Полісся" програло одеському "Чорноморцю": тренер клубу прокоментував поразку

"Полісся" програло одеському "Чорноморцю": тренер клубу прокоментував поразку
Джерело фото: УПЛ

ФК “Полісся” поступився одеському “Чорноморцю” в 22 турі Української Прем’єр-Ліги. Про це повідомила пресслужба клубу. 

Матч закінчився з рахунком "1:4". 

На офіційному сайті ФК "Полісся" розміщено коментар в.о. головного тренера Сергія Щищенка, який вибачається перед вболівальниками та президентом клубу. 

“Я хочу вибачитись перед вболівальниками, перед президентом клубу. Я повністю беру відповідальність за сьогоднішній результат. Що стосується гри, то у нас були хороші підходи в першому таймі. Ми планували персинг і він у нас виходив, десь не виходило переходити з оборони в атаку, але кульгала реалізація. Другий тайм був провальним. Я вважаю, що ми його провалили повністю. Потім ще й вилучення відбулось. Було важко відіграватись. АЛе я дуже вдячний хлопцям, що навіть при рахунку 1:3 хлопці хотіли відігратись і створювали моменти. Якби ми забили ще один м’яч, то при рахунку 2:3 гра зовсім змінилась би. Але ми ризикували і пропустили четвертий м’яч. Ми проаналізуємо другий тайм, розберемось, чому так вийшло. Але маю сказати, що І Чорноморець дуже агресивно діяв і атаці. Десь в якийсь моменти ми провалились. Ми розберемось, проаналізуємо і зробимо висновки”, — сказав в коментарі в.о. головного тренера “Полісся” Сергій Шищенко.

Відео дня

Коментарі (1)
  • Віктор Грінчук

    Не приємно коли керівництво клубу(Загурський) вважає вболівальників дурнями. На матчі був розіграш цінного подарунку який виграв співробітник клубу.

keyboard_arrow_up