Місцевий чемпіонат Романівської громади одразу ж стає популярним

Місцевий чемпіонат Романівської громади одразу ж стає популярним

Чемпіонат Романівської селищної ради, за намірами його організаторів, має допомагати утримувати бойову спортивну форму для двох представників Романівщини, що грають у чемпіонаті Житомирщини у вищій лізі і у першості Житомирської області другої ліги. 

Йдеться, звісно ж, про романівську «Зорю-2» (виступає у другій лізі) і про вищолігівську «Зорю». 

Чемпіонат Романівської селищної ради за участі чотирьох команд стартував у неділю, 11 липня. Обидва матчі, які пройшли у безкомпромісній боротьбі, стали гарним елементом святкової програми у ході відзначення Дня селища Романів. Перша пара суперників викликала значний інтерес у глядачів та вболівальників, бо якраз у матчі «Зоря-2» (Романів) та «Зірка» (Врублівка) зустрілися не просто гравці, які грають у нинішньому  чемпіонаті Житомирської області (вони були у складі обох команд), але й молоді футбольні таланти, які сьогодні поки що на підході до участі у чемпіонатах області. Врублівська команда була підсилена кількома гравцями «Зорі», а «Зоря-2» у ході гри дала можливість показати себе молодшому поколінню романівського резерву із  числа вихованців Романівської ДЮСШ. Загалом матч між «Зорею-2» і «Зіркою» із Врублівки проходив за сценарієм деяких матчів першості Європи і тримав у напрузі тих глядачів, які прийшли на поле головної спортивної арени Романова. Остаточний результат гри – 2:1 на користь «Зорі-2». Тепер «Зірка» сподіватиметься на реванш, адже першість Романівської селищної ради пройде у два кола, а це означає, що учасники місцевого чемпіонату зустрінуться між собою двічі.

 Друга гра стартового дня чемпіонату Романівської громади звела у поєдинку між собою команду «Еней», яка поєднала у своєму теперішньому складі ветеранів футболу Романова із деякими молодими футболістами, та команду «Легіон» із села Паволочки. Команда «Легіон» сьогодні вважається візитівкою села Паволочки і відзначається згуртованістю, злагодженістю місцевих футболістів. Отож гра між «Енеєм» та «Легіоном» проходила також цікаво, бо жодна із команд не збиралася поступатися своєму супернику. Голів у цьому поєдинку глядачі так і не побачили, але зате переконалися, що і нульова нічия вболівальникам також приносить задоволення.

Відео дня

Окремо варто нагадати і про організаторів місцевого чемпіонату. Тут належним чином спрацювала селищна рада в особі начальника відділу культури, туризму, молоді та спорту Тетяни Кучинської. Як завжди, справною робочою конячкою у гарному ділі виявилася місцева ДЮСШ на чолі із В. В. Василевським. Ну і як не згадати про арбітрів футбольної першості Олега Пугача та Юрія Ковальчука, від кваліфікації та добросовісності яких залежить дуже багато.

Нагадаємо нашим читачам, а разом із ними – усім любителям футболу із Романівської селищної ради, що тепер щонеділі (аж до 14 серпня, коли відновлюється чемпіонат Житомирщини) у Романові відбуватимуться ігри місцевого чемпіонату. Як показав перший тур першості Романівської селищної ради, за своєю видовищністю та настроєм гравців ігри чемпіонату матимуть неабияку популярність. Разом із тим тренери команд, які представляють Романів у чемпіонатах Житомирщини, зможуть відкрити для себе хоча б декількох талановитих гравців, які прийдуть на заміну ветеранам, а можливо, й покращать досягнення романівського футболу загалом.

Віктор Єрофєєв

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Коментарі

keyboard_arrow_up