Малинчанин Валерій Андрійцев ефектно виграв Ґран-прі Франції з вільної боротьби

Малинчанин Валерій Андрійцев ефектно виграв Ґран-прі Франції з вільної боротьби

Срібний призер Олімпійських ігор 2012 року у Лондоні, борець вільного стилю з Малина Валерій Андрійцев, здається, поступово оговтується після тривалої, довжиною в рік паузи, пов’язаної з операцією і відновленням після неї.

Про це повідомляє Главком.

Найтитулованіший з нині діючих українських вільників переміг на Ґран-прі Франції, який проводиться на честь видатного французького борця, олімпійського чемпіона Парижа-1924 Анрі Деґлана у Ніцці.

Відео дня

У першій сутичці турніру вагової категорії до 97 кг Андрійцев переміг 3:0 грузина Мамуку Кордзаю. Потім була звитяга 5:2 над німцем Еріком Тіле, У півфіналі Валерій поклав на туше бельгійця Таріка Аззузі, а в сутичці за перемогу на турнірі виграв у чинного чемпіона Європи серед молоді до 23-х років Дениса Храмянкова з Білорусі — 3:0. «На турнір я поїхав разом з тренером Ігорем Малинським, - каже Валерій в коментарі «Главкому». - Нас гарно зустрічала і підтримувала на змаганнях українська діаспора. Під час урочистого відкриття фіналів прапор нашої держави ніс хлопчик з Полтави. Коли ми виходили, весь зал аплодував нам».

Андрійцев сповнений оптимізму і вірить, що зможе здобути олімпійську ліцензію і в 2020 році виступити на Іграх у Токіо. «У Валерія ще є сили, щоб здобути в наступному році олімпійську медаль, - каже його особистий тренер Руслан Савлохов. - Про досвід і майстерність узагалі мовчу. А вольовим рисам, професіоналізму Андрійцева може позаздрити будь хто з представників сучасної збірної з вільної боротьби».

За словами Валерія, на Ґран-прі Франції він виступав за кошт людей, які його підтримують. «Хотів би подякувати за нагоду виступити в Ніцці Антонові Мирончуку, тренерові Зубрабу Ґоґічаєву. Якісні умови для підготовки забезпечив виконувач обов’язки директора Центру олімпійської підготовки Василь Наумчук. Їхня допомога для мене дуже важлива», - каже борець.

Спортивний Житомир

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up