Людина року 2020

Людина року 2020

Кожного року спортивний клуб «Легіон» проводить опитування житомирян та мешканців області серед вихованців СК «Легіон», а це: борці, боксери, футболісти, серед їхніх батьків і рідних, а також серед ветеранів клубу.

У цьому році до нашого опитування приєдналися козаки Житомирської області – 2238 реєстрових козаків. Опитування проводилося з 1 листопада 2020 року по 25 січня 2021 р.

Люди оцінювали по їх справах громадських діячів, активістів, журналістів та видання.

За підсумками опитування найкращими людьми 2020 року були визнані:

Відео дня

Гнатчук Сергій Іванович – бізнесмен, котрий закупив за власні кошти у Європі та в межах боротьби з CJVID-19 подарував в лікарні міста Попільня багатофункціональні ліжка, меблі, медичні меблі, ходунки, коляски, медичні халати. Гнатчук Сергій Іванович також подарував багатофункціональні ліжка та меблі для облаштування амбулаторії МНС у Житомирській області.

Гавіцький Леонід Іванович з села Баранівка у межах боротьби з СОVID-19 за власні кошти закупив та подарував Баранівським лікарням медичні халати європейського зразка. За що отримав від Баранівської об’єднаної районної державної адміністрації подяку.

Пасічник Володимир Григорович, відставний полковник Збройних сил України, у межах боротьби з СОVID-19 за власні кошти закупив та подарував Попільнянським лікарням медичні халати європейського зразка. 

Міскевич Микола Олександрович, мешканець села Глибочиця, купив за власні кошти та подарував Глибочиському ліцею м’ячі, фішки, манішки на дві футбольні команди, книги паперові та на електронних носіях з навчальними посібниками по футболу.

Сьогодні найяскравішими особистостями Житомира та Житомирської області стали ось ці люди.

Через роки люди усвідомили, наскільки цінним виявився безкоштовний МРТ, який відстояли активісти нашого міста – буквально вибили кошти на його покупку, змусили владу встановити його. Це зробили наші житомирські активісти, у числі яких громадські діячі, фронтовики-добровольці. Житомиряни просили відзначити цих людей. Тому я називаю прізвища громадських діячів та позовні фронтовиків-айдарівців: Олег Білецький, Ігор Малі, Наталія Циганчук, айдарівці з позовними Фантик, Вольф, Аргумент, Історик, Сивий (до речі, він нагороджений орденом «За мужність»0. Та багато інших.

Опитування показало, найкращим юристом, який активно та успішно захищає державу Україна у судах проти незаконних дій чиновників усіх рангів,  люди визнали Максима Мелешка, а також організацію «Громадська оборона» та інтернет-канал #ГромадськаОборона сайт: http://go.zt.ua/ https://t.me/GromOborona.

Найкращими виданнями Житомира опитувані визначили газети «20 хвилин», «Эхо», «Суббота», серед електронних видань лідерство віддали Журналу Житомира.

Окремо люди відзначили дуже важливу діяльність та наполегливу працю Сергія Ткачука у боротьбі проти інфляції (зниження комунальних та транспортних тарифів) та за зміцнення нашої Держави Україна. 

Всі вище перелічені люди та видання отримали визнання Житомира, а людське визнання, погодьтеся, – найвища нагорода.

Президент спортивного клубу «Легіон», 

Крайовий отаман «Поліської Січі»Олександр Коцюбко

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 У квітня на Житомирщині сталось 27 ДТП з потерпілими, двоє людей загинули 17:00 Мінреінтеграції: Українцям, які виїхали з ТОТ, на період оформлення документів надається комплексна допомога 16:40 Захисники України можуть безкоштовно отримати евакуаційні візки «Brammer» 16:20 На Звягельщині поліцейські врятували 30-річного чоловіка від самогубства Від читача 17:28 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:00 У Житомирі покажуть норвезький документальний фільм про змагання Norseman 15:42 У міськраді головам правлінь ОСББ роз'яснили, як застосовувати законодавчі зміни на практиці photo_camera 15:23 Відкрито реєстрацію на вступні випробування до магістратури та аспірантури 15:00 Житомирські вибухотехніки поліції розміновують деокуповану частину Харківщини play_circle_filled photo_camera 14:41 На фронті героїчно загинув житомирянин Віталій Святненко 14:21 Житомир потребує донорської крові всіх груп з негативним резусом 14:00 У поминальну неділю організують спецпідвіз до міського цвинтаря, – міськрада 12:41 У Звягелі в ДТП з автобусом постраждав хлопчик-пішохід 12:20 Лікар, якого викрили на хабарі за фальсифікацію діагнозу військовозобов’язаному, не має жодного відношення до ТЦК та СП - заява ТЦК 12:00 Прохолодні ночі і теплі дні - погода у Житомирі 11:40 У Бердичеві екологи виявили факт забруднення річки Гнилоп’ять каналізаційними стоками 11:40 У Житомирі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму (Новини компаній) play_circle_filled 11:00 25 травня у Житомирі відбудеться фестиваль дитячих таборів «Літо разом» 10:41 Спрощено отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого захисника і захисниці 10:19 Житловий комплекс, який збудують для ВПО в Житомирі, матиме надсучасне укриття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up