Баскетбольна команда з Житомирщини стала срібним призером Всесвітніх Ігор Спеціальної Олімпіади 2023

Баскетбольна команда з Житомирщини стала срібним призером Всесвітніх Ігор Спеціальної Олімпіади 2023

На Всесвітніх Іграх Спеціальної Олімпіади - мультиспортивних змаганнях серед спортсменів із порушеннями інтелектуального розвитку, команда з Житомирської області у складі Національної збірної виборола срібло у змаганнях з баскетболу.

Про це повідомила Житомирська обласна рада.

Турнір проходив з 17 до 25 червня у столиці Німеччини Берліні. Протягом 9 днів майже 7 тисяч спортсменів зі 190 країн змагалися у 26 видах спорту. Україну на Іграх представляли 24 спортсмени.

Команда з Житомирщини, у складі вихованців Житомирської та Кмитівської спеціальної шкіл Житомирської обласної ради та студентів «Житомирської політехніки», змагалася з 3 командами з різних куточків світу та виборола срібло.

Відео дня

Вітаємо з перемогою учасниць команди: Дарію Веріємчук, Анастасію Гнатюк, Віталію Дмитрук, Маргариту Голубєву, Аріану Чернову, Вікторію Шуміловську, юніфайд партнерок: Юлію Войналович, Вікторію Курбатову, Вікторію Рожанчук, Вікторію Янушевську та тренерку команди Тетяну Курилло. Дякуємо директорці Житомирської спеціальної школи Житомирської обласної ради Світлані Лесик за супровід команди.

Бажаємо нових перемог!

 

 

 

Коментарі

keyboard_arrow_up