1 330 000 євро - ринкова вартість гравців житомирського ФК "Полісся" за даними Transfermarkt

1 330 000 євро - ринкова вартість гравців житомирського ФК "Полісся" за даними Transfermarkt

Житомирський ФК “Полісся” увійшов у п’ятірку найдорожчих клубів Другої ліги України та у трійку групи А за даними сайту Transfermarkt.

Ринкова вартість гравців житомирської команди становить 1 мільйон 330 тисяч євро. Серед гравців "Полісся" у найбільшу суму було оцінено 28-річного нападника “Полісся” Олега Міщенка. Контракт із вихованцем київського “Динамо” клуб підписав 14 серпня 2018 року.

Найдорожчі футболісти - у командах “Металург” та “Минай”. Оцінка трансферу становить по 400 тисяч євро за першолігового півзахисника Євгена Пісоцького та гравця прем’єр-ліги Василя Кобіна. ФК "Калуш" та "Поділля" розділяють із житомирським "Поліссям" третю сходинку у рейтингу найбільшої вартості за гравця. По 300 тисяч євро коштують Валерій Кучеров та Віталій Каверін. Найдорожчі гравці футбольного клубу "Миколаїв-2" Ігор Семенина та Сергій Кравченко оцінені в суму по 250 тисяч євро. Така ж вартість і у півзахисника "Вересу" - Антона Котляра. На 25 тисяч менше оцінений трансфер півзахисника ФК "Черкащина-Академія" - 225 тисяч євро. І закриває десятку найдорожчих гравців ІІ ліги Андрій Григорик - футболіст ФК "Гірник" - вартість 150 тисяч євро. 

Попереду ФК “Полісся” у рейтингу найдорожчих клубів ІІ ліги за загальною вартістю усіх гравців знаходяться ФК “Миколаїв-2” (група Б) - 2,58 млн євро, “Металург” (Б) - 1,75 млн євро, “Черкащина-Академія” (А) - 1,55 млн євро та “Минай” (А) - 1,35 млн євро.

Відео дня

Найдорожчим клубом групи Б, як і всєї ІІ ліги, є "Миколаїв-2". Друге місце у цьому рейтингу дістається запорізькому "Металургу" - 1750 тисяч євро. Різниця між двома зазначеними вище клубами становить 830 тисяч. У трійку найбагатших команд групи Б також входить ФК "Кремінь", загальна вартість гравців якого - 1080 тисяч євро. Всі інші команди оцінені значно нижче - від 575 тисяч і менше.  

У групі А житомирський ФК "Полісся" входить у трійку рейтингу найбільшої загальної вартості гравців - 1330 тисяч євро. Недалеко від нього вперед вирвався ужгородський "Минай" - 1350 тисяч євро. А от вартість усіх футболістів ФК "Черкащина-Академія" становить 1550 тисяч у валюті євро.

Також представляємо Вашій увазі рейтинг найдорожчих гравців житомирського ФК "Полісся" за даними Transfermarkt. Ними виявилися нападник Олег Міщенко, півзахисники Євгеній Немтінов та Олександр Лебеденко, нападник Вадим Шаврін, захисник Ігор Чередніченко та воротар Олександр Литвиненко.

Спортивний Житомир

Коментарі (5)
  • Dima Timofeenko

    Ключевое слово ЕСЛИ построят)))))))

    Andrei Evin reply Dima Timofeenko

    Не эти так другие )))

    Andrei Evin reply Dima Timofeenko

    Не эти так другие )))
  • Andrei Evin

    Надо покупать акции ))) Если стадион построят то рост будет однозначно ...
  • Александр Колибабчук

    Там мабуть грав Алан Бокшич.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up