Якою не була б обнова, а це завжди приємно!

Якою не була б обнова, а це завжди приємно!

У Романівському центрі розвитку дитини «Берізка» діти мають усе, що потрібно для щоденних занять, розвитку та відпочинку. 

Проте щоразу, як тільки проходить певний час, щось знову треба вдосконалювати, щось ремонтувати, а щось – і переробляти зовсім. Ось і з появою у дошкільному закладі інклюзивної групи з’явилася потреба в облаштуванні ігрового майданчика трохи іншого профілю. І як не дивно, але діткам найбільше подобається усім відома і дуже популярна у дитячому середовищі гойдалка. Мабуть, у ній щось таке є, що заспокоює, відволікає і навіть врівноважує настрої дітвори.

Але гойдалка має декілька особливостей. Вона має бути безпечною, естетично привабливою і конструктивно досконалою. І саме на цьому наголосив генеральний директор ТОВ «ВІВАД 09» Ігор Ходак, коли до нього звернулася група батьків із проханням допомогти встановити саме гойдалку для дітвори із групи «Дзвіночки». А коли у дворі Центру розвитку дитини «Берізка» наприкінці квітня 2023 року гойдалка все ж таки з’явилася, то вона ж, звісно, викликала захоплення не лише у діточок. Малеча, до речі, вже із першої хвилини функціональної готовності нової споруди вподобала саме цю новинку, і тепер вона не має простою ні на хвилину. Тут враховано все: і колір, і кожна деталь, яка має десятикратні нормативи і запаси міцності, і висоту підвіски ланцюгів із сидіннями для бажаючих трішки розважитися. Словом, як завжди, за традицією «вівадівського» виробництва – щоб все було за найвищими стандартами якості. А тим паче для дітей, які до того ж живуть в умовах особливої, військової пори.

Наталія Рисіч

Відео дня
Коментарі

keyboard_arrow_up