Візьміть у добрі руки пухнастого друга: оголошення станом на 24 березня

Візьміть у добрі руки пухнастого друга: оголошення станом на 24 березня

Журналісти «20 хвилин» промоніторили сторінку волонтерів «Animal help ZT – Допомога тваринам м. Житомир» і зробили для вас добірку найбільш актуальних пропозицій, завдяки яким ви зможете стати власником домашнього улюбленця.

Нагадуємо, що вся інформація про тваринок – за телефонами, вказаними в оголошеннях. Редакція «20 хвилин Житомир» лише допомагаємо інформаційно.

Киця шукає дім

Відео дня

«Житомир. Шукає дім шотландська висловуха киця, 2 роки. Дуже гарний характер, спокійна, чемна, лоток знає. Бажано дім без інших котів. Стерилізована, має 1 вакцину, 0673912471», – йдеться в оголошенні.

Терміново потрібно забрати собаку

«На трасі Бердичів Житомир, не доїжджаючи кафе Смак, ось цей старий сліпий пес. Одного ока немає, друге мутне. Чула про нього від знайомої, що вона бачили його два тижня тому, він ходить туди-сюди вздовж дороги від Сінгурів до Смака. Хто може допомогти? У мене просто нікуди забрати. Вже є такий один без ока вдома – Рекс про якого писала раніше, ще одна собака і купа котів. Просто у розпачі. Там на трасі стільки фур і він сліпий на тій дорозі. Дуже худий і голодний. Хто може приїхати забрати і забрати взагалі ? Я знайду машину, щоб привезти, тільки поможіть. Можливо, хтось може допомогти зловити. Це вівчарка, тільки старенький. 0636746689», – пише авторка допису.

Крихітці потрібна родина

«Житомир. Шукає родину неймовірна крихітна бусінка.

  •  Комплексно вакцинована;
  •  Оброблена від паразитів;
  •  Вік 3-4 міс.;
  •  Буде стерилізована;
  •  Буде маленька до 7 кг.

Віддається лише в квартиру. Вона чекає на свою родину, 0664449760», – зазначено в оголошенні.

Дівчатка шукають люблячих господарів

«Житомир. На Вільські дачі місяць тому вивезли цих дівчаток, може, комусь приглянуться. Їх вік приблизно до року, такого розміру і залишаться. Веселі, грайливі контактують з людьми, будуть гарними охоронцями.

Якщо когось зацікавлять ці дівчатка дзвоніть за номером +380674923092», – телефонуйте, якщо хочете подарувати крихіткам дім.

Коментарі (2)
  • Олена Томашевська

    🆘️🆘️🆘️🆘️🏡🏡🏡🐕🐕🐕🙏🏻🙏🏻🙏🏻🆘️🆘️🆘️
  • Андрій Бичков

    Пробачте. Але. Взяти в руки пухнастого друга... Я думаю про інше. 🤣

keyboard_arrow_up