Візьміть у добрі руки пухнастого друга: огляд оголошень у Житомирі станом на 17 лютого

Візьміть у добрі руки пухнастого друга: огляд оголошень у Житомирі станом на 17 лютого

Журналісти «20 хвилин» промоніторили сторінку волонтерів «Animal help ZT – Допомога тваринам м. Житомир» і зробили для вас добірку найбільш актуальних пропозицій, завдяки яким ви зможете стати власником домашнього улюбленця.

Нагадуємо, що вся інформація про тваринок – за телефонами, вказаними в оголошеннях. Редакція «20 хвилин Житомир» лише допомагаємо інформаційно.

Кроша шукає родину

Відео дня

«Чудова дівчинка Кроша шукає «свою» родину. Колись її зрадили викинувши на Крошні в  небезпечному місці, де їй дісталось від великих собак, потім вона потрапила під авто і мала надскладний перелом задньої лапки.

Вилікували, тепер Кроша скаче, як кізонька. Але за 4 місяці – жодного дзвіночка по ній, жодного .

Кроша – чудова охоронниця, дружить з котами, але не любить інших собак(бо в свій час бідосі дісталось).  Жінка, яка просила допомогти собачці і обіцяла забрати собі після лікування – потім пропала і жодного разу не поцікавилася, як почувається Кроша . А Кроші дуже потрібен дім.

Кроша вакцинована , стерилізована , до їжі – не вибаглива і має супер оченята, фото не передає усю красу, ці очі-дівочі потрібно побачити», – пише авторка допису.

Якщо ви хочете стати господарем чи господаркою Кроші – звертайтеся до Охотнікової Людмили у фейсбуці.

Томас і Лінда шукають господаря

«Житомир, привеземо! Найзаповітніша мрія цих малят – знайти люблячу родину, але час йде, кошенята ростуть, а бажаючих подарувати дім так і немає.

Томас і Лінда – це братик та сестричка, нерозлучні із дитинства.

Їх історія стара, як світ: кошенята від домашньої кішки, яких просто безжально викинули на мороз, виживати на вулиці.

Хвостиків відходили і підлікували, зараз живуть на перетримці, але вона тимчасова а цим пухнастикам давно пора їхати додому)

Вік ~ 7 міс., обоє стерилізовані, котик має щеплення.

Кошенята ласкаві, орієнтовані на людину та грайливі, стануть вірними друзями і пухнастими антистресами)

Томас і Лінда дуже прив'язані та орієнтуються один на одного. Пріоритетом буде родина, яка подарує їм не тільки дім, але й можливість жити разом).

Чекаємо на ваш дзвінок: Ірина 050 382 48 87 (куратор)», – йдеться в оголошенні.

Красуні потрібен господар

«До уваги не байдужим! Шукаємо господаря для цієї красуні. Прижилася в приватному секторі. Сусіди проти, погрожують вивезти на ліс. Залишити в себе нажаль не можу, так як, будинок не наш, і маємо грудну дитину. Поки живе в нас в коридорі. Собака дуже добра, розумна, грайлива.

Не стерилізована, але якщо постане питання, я візьму це на себе. Дар'я 0636178366 та 0978135562», – зазначено у дописі.

 

Коментарі

keyboard_arrow_up