Візьміть у добрі руки пухнастого друга: огляд оголошень станом на 7 січня

Візьміть у добрі руки пухнастого друга: огляд оголошень станом на 7 січня

Журналісти «20 хвилин» промоніторили сторінку волонтерів «Animal help ZT – Допомога тваринам м. Житомир» і зробили для вас добірку найбільш актуальних пропозицій, завдяки яким ви зможете стати власником домашнього улюбленця.

Нагадуємо, що вся інформація про тваринок – за телефонами, вказаними в оголошеннях. Ми ж лише допомагаємо інформаційно.

Моніка шукає родину

«Житомир та Житомирська область. Красуня Моніка шукає родину.  Вона зі своїми братиками було жорстоко викинута на мороз. Дуже гарна охорониця,  буде середня..

Відео дня
  • Вік: 4-5 міс;
  • Оброблена від паразитів;
  • Має охоронні якості;
  • Стерилізована;
  • Вакцинована.

Вона нетерпляче чекає на свою родину, яка буде про неї належно піклуватися і любити. 0664449760», – йдеться в оголошенні.

Кому кицю?

«Може, комусь сподобається ця дівчинка, дуже ляклива, приніс алкоголік, який забрав її у своїх таких самих друзів, що погано ставляться до тварин, в неї було багато братиків і сестричок, але вижила тільки вона. Шкода цю малечу, вона стільки натерпілась, дай Боже знайдеться для неї гарна родина, яка буде піклуватися і любити її!!! Вік приблизно 4 місяці, дуже гарний має окрас, спокійна і розумна, але дуже ляклива. Тел.:  0677908564,  Галя», – вказано у дописі.

Дівчинка шукає люблячу родину

«Терміново шукаю дім. Собака бігала під машиною. До нашийника було прикліплено ім'я і вік собачки. Собаку викинули на вірну смерть під машину. Дівчинка 4-5 місяців. Метис лабрадора. Хтось викинув на вулицю. З умовою стерилізації. 0638878906», – написала авторка посту.

Маргаритці потрібні господарі

«Чудова красива дівчинка Маргаритка шукає свою люблячу родину! Їй приблизно 1 рік, добра, ніжна, спокійна кішечка. Стерилізована. До лотка привчена. Тільки у відповідальні руки! 0680470310», – вказано в оголошенні.

Коментарі

keyboard_arrow_up