У Путіна була зупинка серця: у мережі повідомили подробиці

У Путіна була зупинка серця: у мережі повідомили подробиці

Російського диктатора реанімували в його резиденції, повідомили журналісти.

 

 

У неділю ввечері, 22 жовтня, російському диктатору Володимиру Путіну стало зле в одній з його резиденцій - він впав у спальні, судомно вигинався на підлозі, закотивши очі.

Лежачим на підлозі ватажка росіян знайшли співробітники його служби безпеки, які перебували на чергуванні, були викликані медики, повідомив Telegram-канал "Генерал СВР". "...Вчора близько 21:05 за московським часом співробітники служби безпеки... почули шум і звуки падіння, що доносилися зі спальні президента. Два співробітники Служби безпеки негайно пішли в спальню президента і побачили Путіна лежачим на підлозі біля ліжка і перевернутий столик з їжею і напоями. Ймовірно, при падінні президент зачепив і обвалив на підлогу стіл і посуд...", - наголошується на каналі.

Відео дня

На місце прибули медики, які були на чергуванні в резиденції, - перебували в одній із сусідніх кімнат. "Лікарі провели реанімацію, попередньо з'ясувавши, що у президента зупинка серця. Допомога була надана вчасно, серце запустили, і Путін прийшов до тями", - з'ясували журналісти.

Джерело: УНІАН

Коментарі (13)
  • Ліля Довгань

    Диявол😡
  • Людмила Гусько

    Нам від того легше не буде.Один здохне,інший прийде ще гірший.Молім Господа,щоб цю скотиняку,паралізувало,щоб не могло ні думати,ні говорити,а решті,щоб Боженько дав розуму.
  • Марія Бондарчук-Мірошніченко

    І чому воно у нього не зупинилося навіки, уже б на одного дибілоїда було б меньше.
  • Саша Процюк

    Блять,та хай лишиться рослиною: щоби був в памперсах,і не знав хто він і що він за перець такий- деменцію йому в подарунок.Щоби годували його через зонд! І щоби здихав під ШВЛ- довго-довго: щоби омертвіло тіло,гноїлися рани і щоби були на тілі виразки,гангрени...Здихай,падлюка,важко- тяжко! За війну ,що розв,язав з братнім народом- смерть !За невинно убієнних мирних жителів, діток,за смерті захисників наших! За скалічені життя! За всю багатостраждальну Україну! Ти повинен здихати довго і болюче!

    Читач83 reply Саша Процюк

    100 відсотків.

keyboard_arrow_up