Сьогодні так і не представили нового очільника області. Чому новий губернатор не поспішає до Житомира?

Сьогодні так і не представили нового очільника області. Чому новий губернатор не поспішає до Житомира?

У четвер з самого ранку в обласній держадміністрації журналісти «обривали» телефони. Однак працівники управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської ОДА категорично заперечували приїзд будь-кого з високопосадовців до Житомира.

Навіть кумедний випадок з оприлюдненням інформації про приїзд президента України Володимира Зеленського до Житомира на сайті Коростенської РДА назвали «випадковістю».

Але вже ближче до вечора почалася акредитація журналістів на завтрашній захід та на сайті ОДА з’явилося повідомлення про те, що 9 серпня у Житомирі відбудеться представлення нового голови обласної державної адміністрації.

Відео дня

По місту вже давно поширюються чутки, що до нас повинен завітати саме президент. Але в той же час ніхто не може підтвердити інформацію, хто саме буде представляти нового очільника області.  Відомо тільки, що ймовірно ним стане Віталій Іванович Бунечко.

Так як офіційний сайт Президента поки не підтвердив інформацію про приїзд Зеленського до Житомира - можливо, нового голову Житомирської обласної адміністрації представить перший заступник керівника Офісу президента Сергій Трофімов. В офіційному повідомленні йдеться, що приїде «керівництво країни» - без уточнення прізвищ.

Віталій Бунечко достатньо нова людина в нашому краї. Більше того, він зараз працює першим заступником начальника Головного управління з дислокацією в Маріуполі (Донецька область) регіонального управління Служби безпеки України. ЗМІ пов'язують полковника Віталія Бунечка з Ігорем Коломойським. Брат Віталія В'ячеслав є одним з провідних юристів «Укрнафти», що також входить в орбіту інтересів Ігоря Коломойського. Також було в 2015 році звинувачення в спробі впливу на тендери «Енергоатому», а також в «кришуванні» компанії «Укргазвидобування». Віталій Бунечко особисто знайомий з Володимиром Зеленським, його називають другом Юзика, також він знайомий і з іншими акторами студії «Квартал 95».

Журналістам пропонувалося акредитуватися на захід та мати при собі редакційне посвідчення і паспорт. Але вже за годину всім на мобілки надійшли СМСки про те, що захід буде перенесено на невизначений термін. Що саме перешкоджає новому очільнику області приїхати до Житомира, залишається таємницею.  

Але цікаво, що в будь-якому випадку нового губернатора Житомир зустріне ремонтом доріг, пробками та запахом асфальту. Може, саме через сильний асфальтний запах Володимир Зеленський сумнівається, чи їхати йому завтра в Житомир, чи ні…

Руслан Мороз

Коментарі (3)
  • Alexander Makedonskii

    Он "предоплату" ещё не провел в полном объёме)))
  • Oleg Demchishin

    Гуню с кресла не могут вытащить?
  • Elena Krasnopolskaya

    Чекає, коли обласний центр приведуть до належного вигляду ((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up