Сергія Гринчука, якого вважають фігурантом справи про продаж ліків для окохворих, виключають з партії ОПЗЖ

Сергія Гринчука, якого вважають фігурантом справи про продаж ліків для окохворих, виключають з партії ОПЗЖ

Поки офіційні відомства не підтверджують і не спростовують прізвища лікарів, які продавали безкоштовні онкопрепарати у аптечні мережі, у партії ОПЗЖ зробили офіційну заяву: вони виключають Гринчука з партії.

Про це стало відомо 28 вересня під час візиту співголови партії Юрія Бойка і керівника обласного осередку Юрія Павленка у Житомир.


«Він – не член партії. У партії є відповідне рішення. Фракція збереться сьогодні – завтра, і рішення ухвалить. Позицію щодо цього депутата ви знаєте, я її публічно оголошував. Так сталося, що він потрапив, так скажімо, не з нашого великого бажання, але рішення наше буде достатньо жорстке і справедливе, як до заступника голови Черпіцького», – сказав голова Житомирської обласної організації «Опозиційна платформа – ЗА ЖИТТЯ» Юрій Павленко.
Співголова політичної партії Опозиційна платформа – «ЗА ЖИТТЯ» Юрій Бойко заявив, що з партії Сергія Гринчука виключать, коли почне діяти імперативний мандат.

«Є таке поняття як імперативний мандат. Він наступає через рік після завершення місцевих виборів органів влади. 26 жовтня були місцеві вибори. У жовтні закінчується рік, і ми виключимо цю людину з депутатів. З фракції відразу ж, а з партії, коли наступить у жовтні дія імперативного мандату», – сказав Юрій Бойко.

Відео дня

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Коментарі (1)
  • Антонина Вайрах

    Чогось не дивно.

keyboard_arrow_up