Сергій Машковський отримав відзнаку від Луганської області

Сергій Машковський отримав відзнаку від Луганської області
На Луганщині Сергій Машковський, підписав Угоду про співробітництво між Житомирською обласною державною адміністрацією, Житомирською обласною радою та Луганською обласною військово-цивільною адміністрацією.

У рамках даної угоди, сторони зобов’язуються сприяти співробітництву у сферах соціально-економічного та регіонального розвитку; соціального захисту населення та охорони здоров'я; освіти і науки, техніки, сучасних технологій; культури і мистецтв;з питань сім'ї та молоді; екології та раціонального використання природних ресурсів.

Мета цієї Угоди – розширення економічного, науково-технічного і культурного співробітництва.

З нагоди підписання документу голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль сказав:

Відео дня

"Я хочу, щоб уся Україна знала і розуміла, що зараз ми живемо не лише інформацією про знищення, а й почали відбудову зруйнованого у тих містах та селищах, які звільняємо від окупантів. Ми прийняли рішення своїм коштом будемо відбудовувати всі зруйновані школи, дитячі садочки, фельшерсько-акушерські пункти, лікарні, будинки культури і клуби у трьох районах: Новоайдарському, Поснянському, Станнично-Луганському. Сьогодні я підписав розпорядження: ми виділили уже на ці цілі з обласного бюджету більше 40 млн. грн.. і в цьому нам допомогає, зокрема і Житомирська область. Дякуємо їй за це».

Також, користуючись нагодою, він привітав із Днем народження свого колегу, голову Житомирської ОДА Сергія Машковського та нагородив його відзнакою Луганської області за вклад у життєзабезпечення АТО та  допомогу Луганщині у захисті та відновленні.

У відповідь Сергій Машковський сказав:

«Я думаю, що це знаково, що в Луганській області я відмічаю свій День народження. Сьогодні така ситуація, що не до святкувань. Потрібно працювати. І я вважаю, що у всіх нас буде велике святкування, коли у нас в Україні буде мир. Це наша основна задача. Ми для цього зробимо все можливе. І саме тому, в цей день я знаходжуся з вами, на передовій».

За повідомленням Житомирської ОДА

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up