Розпочалася вісімнадцята сесія Житомирської обласної ради VIIІ скликання. ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ

Розпочалася вісімнадцята сесія Житомирської обласної ради VIIІ скликання. ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ

Сьогодні, 21 грудня, проходитиме чергова 18-а сесія Житомирської обласної ради восьмого скликання. У сесійній залі зареєструвалися 49 депутатів.

Участь у сесії бере начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко та його заступники, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, а також представники правоохоронних органів.

Перелік питань для розгляду на 18 сесії обласної ради восьмого скликання:

1. Про План заходів на 2024-2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Житомирської області на період до 2027 року.

Відео дня

2. Про Програму економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2024 рік.

3. Про розміщення тимчасово вільних коштів обласного бюджету Житомирської області на депозитах, а також шляхом придбання державних цінних паперів.

4. Про затвердження тарифів на соціальні послуги на 2024 рік.

5. Про обрання представників громадськості у склад поліцейської комісії Управління патрульної поліції в Житомирській області Департаменту патрульної поліції  Національної поліції України.

6. Про інформацію керівника Житомирської обласної прокуратури щодо результатів діяльності органів Житомирської обласної прокуратури за дев’ять місяців 2023 року.

7. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 24.12.2020 №13 «Про регламент обласної ради VIII скликання», зі змінами.

8. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 14.07.2022 № 417 «Про постійні комісії обласної ради VIII скликання».

9. Про Антикорупційну програму Житомирської обласної ради на 2023-2025 роки.

Питання комунальної власності:

10. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 27.05.2021 № 130 «Про Переліки першого типу об’єктів оренди комунальної власності», зі змінами.

11. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від  27.05.2021 № 131 «Про Переліки другого типу об’єктів оренди комунальної власності», зі змінами.

12. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 16.12.2021 № 352 «Про Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області», зі змінами.

13. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 14.07.2022 № 409. («Про припинення комунального закладу «Кмитівський музей образотворчого мистецтва  ім. Й.Д. Буханчука» Житомирської обласної ради реорганізувавши його шляхом приєднання до комунального закладу «Житомирський обласний краєзнавчий музей» Житомирської обласної ради») 

14. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 25.06.2020 №1966 «Про затвердження переліків та реєстру щодо об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами.

15. Про внесення змін у контракт від 16.03.2023 з директором Новоград-Волинського медичного фахового коледжу Житомирської обласної ради.

16. Про укладення контракту з Петренко Л.Б. на новий строк.

17. Про призначення директора Житомирського музичного фахового коледжу ім. В.С. Косенка Житомирської обласної ради.

18. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради.

19. Про зміну назви та затвердження у новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Обласний медичний центр реабілітації» Житомирської обласної ради.

20. Про зміну назви та затвердження у новій редакції Положення про Коростенський геріатричний пансіонат Житомирської обласної ради.

21. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту Житомирського музичного фахового коледжу  ім. В.С. Косенка Житомирської обласної ради.

22. Про розміщення власних надходжень Житомирського медичного інституту Житомирської обласної ради на поточних рахунках у банку державного сектору.

23. Про надання дозволу на списання основних засобів.

24. Про надання дозволу на списання медичного обладнання.

25. Про надання дозволу на списання майна.

26. Про передачу об’єкта нерухомого майна.

27. Про передачу комплексу будівель.

28. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 27.04.2023 № 542. («Про надання згоди на передачу цілісного майнового комплексу  обласного бюро судово-медичної  експертизи Житомирської обласної ради у державну власність»)

29. Про внесення змін у  рішення Житомирської обласної ради від 07.12.2022 №480 «Про припинення «Табір «Орлятко» Житомирської обласної ради шляхом приєднання до комунального  підприємства  по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради».

30. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 27.04.2023 № 541, зі змінами. Про припинення шляхом реорганізації та прийняття з державної у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області цілісних майнових комплексів державних закладів професійної (професійно-технічної) освіти»)

31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

32. Про надання  дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

33. Про надання  дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель лісогосподарського призначення.

34. Про надання згоди на прийняття земельних ділянок у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області.

35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки КНП «Обласний медичний спеціалізований центр» Житомирської обласної ради.

36. Про надання  дозволу ДП «Словечанський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель лісогосподарського призначення.

37. Про надання земельної ділянки у постійне користування.

38. Про затвердження технічної документації із землеустрою.

39. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх у постійне користування ДП «Звягельський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради.

40. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх у постійне користування ДП «Пулинський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс»  Житомирської обласної ради.

41. Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у постійне користування ДП «Пулинський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс»  Житомирської обласної ради.

42. Про внесення змін у рішення  Житомирської обласної ради від 17.08.2023  № 589 «Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у постійне користування».

43. Про надання згоди ДП «Романівський  лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради на розроблення технічної документації із землеустрою.

44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки ЖОКАП «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради.

45. Про передачу повноважень функцій замовника.

46. Про укладання договорів суперфіцію.

47. Про укладення договору суперфіцію за адресою: вул. Європейська, 53/1,  м. Бердичів.

48. Про припинення права оренди земельної ділянки та передачу у комунальну власність.

49. Про затвердження розпоряджень голови Житомирської обласної ради.

50. Про звільнення директора Житомирського обласного спортивного ліцею Житомирської обласної ради Корінної Л.В.

51. Про оголошення нових обʼєктів природно-заповідного фонду місцевого значення.

52. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 16.12.2021 № 363. («Про зміну меж об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення»)

53. Про перейменування селища Першотравневе Бердичівського району Житомирської області.

54. Про план роботи Житомирської обласної ради на перше півріччя 2024 року.

55. Про дострокове припинення повноважень депутата Житомирської обласної ради VІІІ скликання Савченка О.І.

56. Про звернення депутатів обласної ради до Кабінету Міністрів України щодо недопущення ускладнення ввезення гуманітарної допомоги.

57. Про звернення депутатів обласної ради до Житомирської дирекції АТ «Укрпошта»  щодо недопущення збільшення вартості послуг з доставки друкованих видань АТ «Укрпошта» та вдосконалення системи поштового обслуговування.

58. Про звернення депутатів обласної ради до Президента України щодо збереження ліміту на обсяг сільськогосподарської землі.

 

Коментарі

keyboard_arrow_up