Обласна рада готує звернення до центральних органів влади щодо скасування підвищення тарифів

Обласна рада готує звернення до центральних органів влади щодо скасування підвищення тарифів

15 січня президія Житомирської обласної ради прийняла рішення звернутися до Президента, Кабінету Міністрів, Верховної Ради, Антимонопольного комітету, НКРЕКП з вимогою не підвищувати тарифи на газ та електроенергію з огляду на несприятливу соціально-економічну ситуацію в умовах пандемії.

Про це повідомила пресслужба обласної ради.

\У тексті звернення будуть враховані всі рекомендації голів фракцій і вимоги громадськості.

«На сьогодні в облраді немає жодного депутата, який підтримує підвищення тарифів на газ та електроенергію. Я повністю на боці обурених громадян. Ми вас чуємо і миттєво реагуємо. Але такі питання регулюються виключно на рівні центральних органів влади», - зазначив голова обласної ради Володимир Федоренко.

Відео дня

У засіданні президії також взяв участь голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко.

В кінці засідання президії до зали зайшла велика кількість активістів, які висловили свої обурення ситуацією, яка склалась на Житомирщині у зв'язку з підвищенням тарифів.

Так як депутати до цього часу вже обговорили ситуацію та прийняли спільне рішення звернутись до центральних органів влади з приводу зниження тарифів на енергоносії, відповідна позиція обласної ради була озвучена громадськості головою обласної ради Володимиром Федоренком.

Читайте також:

Мітинг дійшов і до Житомирської ОДА: протестувальники погрожують новим Майданом.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up