Ні - бізнесу на крові: житомиряни підтримали імпічмент президенту

Ні - бізнесу на крові: житомиряни підтримали імпічмент президенту

Аби дати оцінку президенту та його команді, яка має бізнес з країною-агресором, та на крові заробляє мільйони в оборонній сфері, кількасот житомирян 1 березня прийшли під стіни місцевого законодавчого органу.

 Містяни підтримали пропозицію спікерів мітингу та одноголосно проголосували "за" процедуру імпічменту нинішнього глави держави.

 

Відео дня

“Сьогодні красти на обороні у своїх військових - це не просто злочин проти своєї держави - це мародерство, і людина навіть не має морального права бути президентом. Скажіть мені, чи може людина очолювати державу, чи може він бути головнокомандувачем, коли сьогодні опубліковані факти, що його найближче оточення, підприємства просто заробляють на крові. Вони не просто заробляють, вони просто крадуть ті копійки, які вони вкрали у нас з вами. Яку справедливість ми можемо чекати і про що ми можемо довірити цій людині ще країну на п'ять років”, - обурено звернулась голова обласної організації ВО “Батьківщина” Анжеліка Лабунська.

Присутні на мирному мітингу тримали в руках плакати “Ні - бізнесу на крові” та кричали “Ганьба, владі!”.

“Сумно бачити, коли в заможній країні президент та його оточення  - це центр корупції. Сумно, що останні кошти українці віддають за тарифи на газ, світло, на якому наживається президент та пан Ахметов. Сумно бачити, дорогі житомиряни, що, маючи заможну країну, ми займаємо останнє місце в Європі за якістю життя!”, - сказав голова фракції ВО “Батьківщина” в облараді Володимир Кропивницький.

Обурені присутні на зібранні й тим фактом, що найближче оточення президента купувало відпрацьовані та списані  запчастини до військової техніки у Росії, та продавали їх українській обороні за відверто високою ціною. А тим часом військових на фронті, через недофінансування державою, забезпечують волонтери та прості громадяни.

“Ми як ніхто з вами знаємо про потреби військових, ми з першого дня війни їм допомагаємо, наші волонтери з міста Житомир, кожен з вас по копієчці завжди допомагали військовим. Сьогодні волонтери пишуть, що військовим потрібні, починаючи від шкарпеток і закінчуючи зброєю, і ми з вами збираємо, і ми по сьогоднішній день веземо і допомагаємо, а вони, ті привладні особи, дозволяють собі красти з людських грошей! Сором і ганьба такій владі! Висловіть свою думку 31 березня, підтримуйте тих, хто насправді може зробити нашу державу європейською, яка цінує українців”, - сказала голова фракції «Батьківщина» у Житомирській міській раді Любов Цимбалюк.

Під час мітингу був вільний мікрофон — усі, хто бажали, мали змогу висловити свої думки. Завдяки чому про проблеми сьогодення розповідали підприємці, прості жителі міста, а також з болем та розчаруванням до громади зверталась мати загиблого військовслужбовця.

 

Коментарі (81)
  • Искра

    С опарой на крови рошеновские сласти,  
    Дрожит кровавого кондитера рука.            
    Ещё 5 лет чудовище во власти,        
    И затанцуемо мы, братья, гопака.
  • Vera Bobb

    молодці Житомиряни більшість розібрали,хто такий брехуха Юліца і що її мітинги значать.Ще дуже важливо розібратись з коміком,його сміхуйочки нам боком вилізуть....Все таки Порох нехай рулить нас в НАТО і Європу....
  • Yuriy Gaydar

    Ще одна ПИЗДА обiзвалася
  • Yuriy Gaydar

    Де одна ПИЗДА обiзвалася
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up