Мер Новограда-Волинського достроково склав повноваження

Мер Новограда-Волинського достроково склав повноваження

Пан Весельський сказав, що повертається на роботу в Київ до Національної академії медичних наук України з 10 березня, де працюватиме на посаді заступника керівника.

7 лютого на початку чергового засідання сесії міськради Віктор Весельський звернувся до ради із заявою про дострокове припинення своїх повноважень.

Після реєстрації депутатів і офіційного відкриття засідання сесії міський голова Віктор Весельський вийшов до трибуни і звернувся до депутатів із заявою.

"Я, Весельський Віктор Леонідович, звертаюсь до вас з особистою заявою про складання мною достроково повноважень міського голови за станом здоров’я. Заява написана мною без тиску. Усі відповідні довідки додаю.

Відео дня

Вдячний депутатам міської, районної та обласної рад за спільну співпрацю. Дякую за роботу всім працівникам міськради. Я й далі буду корисним для нашого міста".

Потім Весельський сказав, що повертається на роботу в Київ до Національної академії медичних наук України з 10 березня, де працюватиме на посаді заступника керівника.

"Честь маю", – сказав Весельський і пішов із сесійної зали.

Далі заступник керуючого справами виконавчого комітету Ніна Марчук сказала, що згідно з регламентом достроково складаються повноваження міського голови з моменту його подання заяви та звернення до ради.

Юрист Павло Антонюк зазначив, що заяву депутати мають взяти до відома, проголосувавши за це.

Нагадаємо, що Віктор Весельський був міським головою 4 роки та 4 місяці. За цей час йому оголошували недовіру, пограбували квартиру, він скликав сесію, на яку не прийшли депутати. Сьогодні, 27 лютого, він мав звітуватись пред депутатами за свою роботу, а опісля – народні обранці мали розглядати питання дострокового припинення його повноважень. 

UPD:

Олександр Остапчук, коли розглядали питання депутати, запитав у юриста, як потрібно правильно проголосувати, щоб Весельський точно пішов.

Про правові наслідки цього рішення питав і Віталій Якубов.

Після досить короткого обговорення за це проголосували 28 депутатів.

Джерело: сайт Новоград City

Коментарі (1)
  • Igor Pavlenko

    Йому вжє 150лєтатраждєстваррєстова!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up