До міскради на Житомирщині від партії «За майбутнє» йде відчайдушний злочинець-рецидивіст

До міскради на Житомирщині від партії «За майбутнє» йде відчайдушний злочинець-рецидивіст

Яке минуле у канидата в Коростенську міськраду?

Як зазначає портал «Антикор», один із кандидатів партії «За майбутнє» балотується до Коростенської міської ради маючи при цьому сумнівне минуле, а точніше – кримінальне.

Так, до Коростенської міської ради від зазначеної політичної партії на вибори йде «кандидат», такий собі Святослав Євстревській. Подивіться у ці «щирі» очі та запам’ятайте обличчя цього «приватного підприємця». 
Ви би хотіли щоб ваше майбутнє залежало від криміналу? Ні? А у політсилі «За майбутнє» вважають що саме так і має бути! 
Так, до Коростенської міської ради від зазначеної політичної партії на вибори йде «кандидат», такий собі Святослав Євстревській. Подивіться у ці «щирі» очі та запам’ятайте обличчя цього «приватного підприємця». 

Відео дня

«Підприємець» і «нове обличчя» місцевого самоврядування Житомирщини – Святослав Євстрєвській

Він настільки підприємливий, що задля досягнення так бажаної влади навіть змінив прізвище!
Насправді, ця людина більш відома працівникам карного розшуку та закладів відбування покарання, як Сирота Святослав Вікторович 20.06.1976 року народження, неодноразово засуджений за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів, уродженець Краснодарського краю Російської Федерації, який чомусь вирішив свій кримінальний шлях пройти теренами України. 
Це і підтверджує одне з судових рішень, в якому ми можемо побачити, що паспортні дані співпадають з тими, які вказані нижче. Тому це ще раз свідчить про те, що це одна  і та ж сама особа.


«Злочинець-рецидивіст» Святослав Сирота 

Спитайте у нього - чи не забув він при наданні біографічної інформації вказати, що ледь не половину свого свідомого життя він прожив як антисоціальний елемент та провів за ґратами в’язниць?! 
На чотирнадцять з половиною років відправили його судді за скоєння, тільки вдумайтеся, - «умисного вбивства, скоєного з корисливих мотивів та відносно кількох осіб» (засуджений 22.11.2004 року за ст.93 пункти «а», «г» Кримінального Кодексу України в редакції 1960 року).
Але це ще не все, на його рахунку розбій, поєднаний з спричиненням тяжких тілесних ушкоджень або вчинений з проникненням у житло чи особливо небезпечним рецидивістом (засуджений 22.11.2004 року за ст.144 ч.3 Кримінального Кодексу України в редакції 1960 року).
Якщо ви подумали, що це усі «досягнення» Сироти-Євстревького то ви його недооцінюєте. Він може бути дійсно ініціативним та рішучім у своїх діях!
Довів це Сирота-Євстрєвській скоївши злочин, передбачений частиною другою статті 206 Кримінального Кодексу України (в редакції 1960 року, засуджений 20.11.1994 року), а саме - «злісне хуліганство, тобто навмисні дії, що грубо порушують громадський порядок і виражають явну неповагу до суспільства. У випадку Сироти-Євстревського С.В. його дії були відзначені за своїм змістом винятковим цинізмом чи особливою зухвалістю, або зв’язані з опором представнику влади чи представнику громадськості, який виконує обов’язки по охороні громадського порядку, чи іншим громадянам, які присікають хуліганські дії, а так само вчинені особою, раніше судимою за хуліганство, - карається позбавленням волі на строк від одного до п’яти років. За цих обставин і засудили Святослава за частиною другою вказаної статті КК України. 

Провівши за ґратами добру частину свого життя, а ви можете собі уявити у якому «кримінальному статусі» перебувають на зоні особи із такими «послужним» списком, у березні 2011 року Святослав вийшов умовно-достроково та одразу став «успішним підприємцем». Ну звичайно ж, у «мокрушників», розбійників та хуліганів після відсидки справи зазвичай йдуть тільки в гору, сам собою створюється успішний бізнес, а депутатство є обов’язковою умовою виправлення та інтеграції у суспільство! 
До речі, згідно санкції статті 93 КК України, скоєння такого особливо тяжкого злочину карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією, крім того, майна у випадках, передбачених пунктом «а» цієї статті. Тобто ви розумієте, наскільки мало б поталанити Святославу, щоб після відсидки та конфіскації майна, вийшовши на волю він одразу став успішним підприємцем... 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up