Сильний південно-східний вітер і зниження температури повітря до -1-4 градусів, - прогноз погоди на найближчі дні

Сильний південно-східний вітер і зниження температури повітря до -1-4 градусів, - прогноз погоди на найближчі дні

Завтра, 21-го листопада, практично повсюди посилиться вітер до штормових значень.

Часом дивуєшся неймовірним збігами та знакам, які припадають на певний період.
Ось, завтра - 21 листопада. 
Притомним людям не треба пояснювати, який це день.
І Україна саме завтра потрапляє у зону протистояння циклону з заходу та антициклону зі сходу, а скоріше, з північного сходу. Наслідком такого протистояння буде несприятлива погода, - попереджає синоптик Наталка Діденко.
Холодний антициклон з північного сходу давитиме атмосферним тиском, тепліший циклон чините спротив.
Ми - у вирі цих синоптичних подій.
Тому.

Завтра, 21-го листопада, практично повсюди посилиться вітер до штормових значень. Одягайтесь обов`язково тепліше, особливо надвечір, бо, так звана, температура комфорту буде на 2-5 градусів нижчою за реальну.
А реальна також не сильно розженеться.

Найближчої ночі в Україні очікується від 3 градусів морозу до 3 градусів тепла. На Сході вплив північно-східних процесів знову ж таки буде сильнішим, там вночі -3-8 градусів. На Заході ніч буде теплою, +3+7 градусів.

Відео дня

У денні години четверга у більшості областей України передбачається 0-4 градуси тепла, на Сході до 2 градусів морозу, на Одещині, в Криму та в західних областях +4+10 градусів.

Опади ймовірні в західній частині України плюс Вінниччина та Одещина.
На решті території - переважно тумани, місцями мряка.

У Києві 21-го листопада, у День Гідності та Свободи, погода буде без істотних опадів, хіба щось листопадове, чи то мряка, чи то крупинки, які поляпають із щільної хмарності.
Сильний, до штормових поривів, південно-східний вітер! 
Температура повітря у столиці найближчої ночі близько нуля, завтра вдень +1+3 градуси, а в четвер надвечір - увага - зниження температури повітря до -1-4 градусів. 
У поєднанні із сильним вітром може бути дуже холодно.

Але ні в якому разі не безнадійно та незатишно. 
Бо нас - багато, і нас, як відомо, не подолати. 
Особливо північно-східним процесам.
Як би хто не гнувся, ми - стоїмо.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up