Зведений загін рятувальників Житомирщини повернувся з Донбасу, виконавши своє завдання достроково

Зведений загін рятувальників Житомирщини повернувся з Донбасу, виконавши своє завдання достроково

24 вересня до Житомира повернулась відновлювальна бригада Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС у Житомирській області.

Рятувальники у складі 10 чоловік виконували роботу, пов’язану з відновлюванням пошкоджених від артобстрілів житлових будинків в районі проведення ООС, - повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

Робота з відновлення пошкоджених помешкань тривала з початку червня 2020 року. Черга для рятувальників Житомирщини наступила в серпні. Наші бійці ДСНС працювали в с. Гранітне Волноваського району Донецької області, починаючи з 20 серпня. За цей час житомирянами було відновлено 16 житлових будинків. 

Відео дня

Самостійно відновити будинки для більшості людей – неможливо, адже переважна більшість громадян – це самотні літні люди, пенсіонери, багатодітні родини. Саме тому допомога рятувальників зі всієї країни стала можливістю повернути людей до звичного життя у рідних домівках. За якісне виконання завдань, житомирську відновлювальну бригаду відзначили грамотами і листами подяки від Головного управління ДСНС Донецької області, представників Донецьких органів влади та місцевого населення. 

Відновлювальну бригаду житомирян в урочистій обстановці на фасаді обласного Управління ДСНС зустрічали рідні та близькі, колеги та керівники. Керівництво Управління подякувало рятувальникам за успішно виконану роботу та її важливість для населення Донбасу. Також прибулих рятувальників пригостили солодким презентом, після чого за чашкою чаю поспілкувались про проведений на Донбасі час.   

Загалом від початку робіт рятувальниками країни відновлено більше 900 будинків. Таким чином відновлювальні роботи закінчено достроково і хлопці змогли вже повернутись до місць постійної дислокації.  
 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up