Звалювальник лісу з Житомирщини виборов 2 місце у Всеукраїнських змаганнях

Звалювальник лісу з Житомирщини виборов 2 місце у Всеукраїнських змаганнях

Юрій Брожко, вальник лісу Лугинського держлісгоспу,  був учасником 15 обласних змагань вальників, у яких 10 разів посідав І місце.

Рівно стількиж ж разів він боровся за звання кращого в професії на республіканських перегонах, проте на ІІ сходинку п'єдесталу піднявся вперше, - повідомляє пресслужба ОУЛМГ. 

Впродовж 2 днів у «Тетерівському лісгоспі», що на Київщині, тривали Всеукраїнські змагання вальників лісу. Організаторами конкурсу є Державне агентство лісових ресурсів і Товариство лісівників України. 

Відео дня

У змаганнях брали участь 28 команд: переможці обласних змагань вальників лісу, а також команди спонсорів, серед яких  - як професіонали, так і юніори.

Лісоруби змагалися у п’яти конкурсних видах: заміні ланцюга бензопили, комбінованому і точному розпилюванні колод, обрізуванні гілок та звалюванні дерев.

Юрій Брожко виступав під номером 3.

При звалюванні дерева наш конкурсант показав другий результат, а на етапі обрізання сучків – найкращий.

Відтак загальний результат представника нашої області – 1533 бали.

Юрій Брожко має майже 25 років трудового стажу в Лугинському держлісгоспі. «Майстерність свою відшліфовую фактично щодня, - каже він. – При звалюванні дерева треба враховувати немало факторів, щоб і економічний ефект мати максимальний, і не допустити ризиків  травмування.»

Вітаємо Юрія Миколайовича з перемогою і бажаємо йому наступних професійних успіхів.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up