Житомирянка про створення натуральної косметики та життя в екостилі

Житомирянка про створення натуральної косметики та життя в екостилі

На сьогодні все більше людей хоче перейти на екостиль життя, оскільки це – можливість жити в чистоті, жити свідомо і якісно. Важливо піклуватися не лише про навколишнє середовище, а і про себе.

Обираючи косметичні засоби, важливо звертати особливу увагу на склад такої косметики, на те, наскільки вона безпечна і натуральна, оскільки фабричні компоненти при створенні косметики можуть викликати алергію, подразнення, висипання. А під час створення таких косметичних засобів часто шкодять навколишньому середовищу та тваринам, адже багато хімічної косметики тестують саме на братах наших менших.

Вихід є – натуральна косметика, яка чудово виконує свою функцію, але завдяки натуральному складу не шкодить навколишньому середовищу і позитивно впливає на здоров’я людини.

Про виготовлення натуральної косметики у Житомирі, а також її користь журналістам «20 хвилин» розповіла Наталія Морозюк.

Відео дня

Щоб створити мило, потрібно найперше зібрати квіти, трави, висушити, настояти на оліях, змолоти, а тільки після цього можна виготовляти. У складі мила я використовую тверді і рідкі олії, глину, мед, каву, сіль, спеції, настої, соки, відвари тощо. Після виготовлення мило визріває ще 4-6 тижнів, тільки потім ви можете насолоджуватися його цілющими властивостями.

Валерія Наумова

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (3)
  • Ольга Базилевич

    Дякую за чудову статтю... для мене натуральна корейська косметика справжній порятунок особливо Dr.Jart Крем для рук на основі керамідів https://lotana.com.ua/product/dr-jart-krem-dlya-ruk-na-osnovi- keramidiv-ceramidin-hand-cream/ Формула керамідів у складі крему забезпечує бар'єр шкіри, що запобігає попаданню вологи і надає шкірі м'якості та пружності. Плюс крем збагачений зволожуючими компонентами, які проникають углиб шкіри, надаючи їй гладкості та комфорту. Також не містить парабенів та інших шкідливих речовин і підходить для чутливої ​​шкіри.

  • Виктор Чепурной

    Мама рідна! Які чудернацькі вироби) красота! Я б теж замовила таку еко косметичну продукцію. До речі не знала що є вже так багато української автентичної косметики, а в цьому році спробувала кілька кремів, скрабів , багато чого замовляла у маркеті https://lemag.com.ua/ можливо когось також зацікавить.

  • Нина Сиденко

    Молодці дівчата! оце дійсно класна косметика, я таку хочу також мати у своїй колекції )

keyboard_arrow_up