Житомиряни порівнюють весняний локдаун 2020 і зимовий 2020-2021 років

Житомиряни порівнюють весняний локдаун 2020 і зимовий 2020-2021 років

Другий жорсткий карантин в Житомирі – пережили. Яких тільки ляпів не було протягом карантину через коронавірус: і шашлики під час весняного локдауну 2020, і заборона купувати господарські товари в супермаркетах під час локдауну 2020-2021. 

Журналісти редакції «20 хвилин» вирішили поцікавитися у житомирян, як вони порівнюють перший жорсткий карантин, і зимовий локдаун.

«Вже все це легше сприймати. Перший локдаун – було страшно. Не знали, що буде далі. Зараз вже є якесь розуміння. Але, звісно, не хочеться більше таких жорстких мір, вже хочеться щоб все це закінчилося. Не віриться навіть, що все це відбувається», - коментує Надія, 20 років.

«Що тут скажеш… важко. Багато хто без роботи, а чим вдома займатися? Важко для людей простих», - ділиться Марина, 34 роки.

Відео дня

«Я не сильно відчув локдаун, бо я завжди працюю вдома. Але мої батьки, знайомі – для них це було непросто. Але хочеться вірити, що більше таких обмежень не буде», - розповідає Олег, 25 років.

«Цими локдаунами над нами знущаються. У людей немає зарплати, грошей, нема що їсти. А що тим олігархам? У них накрадено, чого їм переживати», - обурюється Маргарита, 61 рік.

«Не дуже відчула різницю, лише побачила ставлення людей до цього. Всім як завжди байдуже, а це найгірше. З таким ставленням людей до цього, ми роками сидітимемо на карантині», - зазначає Світлана, 38 років.

Лера Наумова

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (3)
  • Ludmila Andrianova

    Коли елітні розважалися в Буковелі,ми ходили в -15  біля кафе,не було навіть де погрітитися.
  • Елена Казакова-Прокопчук

    Першого разу було дійсно моторошно, коли усе було зачинено і повна невідомість того, що відбувається, люди тримались дистанції, бігали в пошуках масок, антисептиків, в магазини по пару чоловік, одним словом жах. Наразі люди вже до всього звикли і просто  не звертають уваги на заборони. Цього разу навіть не відчуваються якісь обмеження і дискомфорт, окрім тих, що деякі магазини зачинені, але всеодно купити потрібне можливо, і те що тебе на вулиці інколи не впізнають)
  • Наташа Крисан

    В нвшому житті і так багато складнощів, але локдаун неодин у світі неврятує від хвороби, ми самі своїми гарними вчинками можемо допомогти собі і іншим і нам нічого буде боятися.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:00 У Житомирі викрили групу ділків, які синтезували амфетамін у підвалі багатоповерхівки і розповсюджували серед наркозалежних photo_camera 15:44 Під час виконання бойового завдання героїчно загинув житомирянин Олександр Павлюк 15:39 У Житомирі у квітні триватиме міська весняна толока - приєднуйтесь до прибирання у місті 15:21 Упродовж доби на Житомирщині ліквідовано 15 пожеж у природних екосистемах на загальній площі майже 17 га photo_camera Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 15:00 Алгоритм отримання компенсації при працевлаштуванні ВПО 14:41 ДТП на Коростенщині: 15-річний хлопець на мопеді зіткнувся з парканом 14:20 Станом на 29 березня на Житомирщині вже виникло 177 пожеж у природних екосистемах 14:00 Цієї ночі прикордонники Житомирського загону збили ударний БПЛА «Shahed-136/131» 12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up