Житомирянам презентували проект реконструкції скверу на Лятошинського

Житомирянам презентували проект реконструкції скверу на Лятошинського

Незабаром у сквері мають з'явитися зручні лавки, шезлонги, столики для гри в шахи, дитяча мотузкова атракція, нове освітлення і громадська вбиральня.

Департамент містобудування та земельних відносин Житомирської міськради на своїй сторінці в мережі Фейсбук представив проект реконструкції скверу на вул. Лятошинського.

Згідно концепції, яку оприлюднив головний архітектор міста Юрій Безбородов, сквер отримає нове мощення, сучасне освітлення та інше рішення озеленення з автоматичним поливом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сквер на розі вулиць Небесної сотні та Лятошинського відновлять за бюджетні кошти без залучення приватних інвесторів.

Відео дня

Втім, краще один раз побачити, тому до вашої уваги - фото проекту реконструкції.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up