Житомирян запрошують до обговорення транскордонного та територіального співробітництва

Житомирян запрошують до обговорення транскордонного та територіального співробітництва

Мета — оцінка та підвищення ефективності використання допомоги Україні з боку ЄС.

Про це йдеться на саййті Житомирської ОДА.

У  Житомирі експерти обговорюватимуть, як найефективніше поєднати можливості стратегічного документу області та програм транскордонного та територіального співробітництва, що діють в регіоні.

Круглий стіл проходитиме 7 лютого у конференц-залі Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Ольжича. Початок о 14.00 год.

Відео дня

Захід спрямований на оцінку та підвищення ефективності використання допомоги Україні з боку ЄС. Учасники заходу також дізнаються як проходило дослідження в усіх прикордонних областях країни.

До участі запрошуються представники регіональних органів влади і самоврядування, члени робочих груп з розробки СРР, представники транскордонного та територіального співробітництва, зацікавлені представники широкої громадськості та громадські експерти, представники засобів масової інформації.

Спікери заходу:

  • Сергій Гончарук, (Житомирський державний університет ім. Івана Франка)
  • Юрій Вдовенко, к. е .н., Чернігівський національний технологічний університет; Європейський гуманітарний університет (Центр передових наукових досліджень та освіти (CASE) – Соціальні трансформації в Прикордонні (Білорусь, Україна, Молдова).

Організатор – Житомирський прес-клуб за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках. Контактні особи: Сергій Гончарук (067)4107944, Ірина Новожилова (067)4104958.

Довідково: Круглий стіл проходитиме в рамках проекту «Синергія програм транскордонного співробітництва та стратегій регіонального розвитку в Україні – вікно можливостей для прикордонних областей», який реалізує ГО «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» в партнерстві з Асоціацією регіональних аналітичних центрів за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках грантового компоненту проекту «Громадська синергія» та під егідою Української національної Платформи Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства. Метою проекту «Синергія програм транскордонного співробітництва та стратегій регіонального розвитку в Україні – вікно можливостей для прикордонних областей» є підвищення ефективності виконання регіональної політики та транскордонного співробітництва в прикордонних регіонах України (в т.ч. в контексті використання Україною допомоги з боку ЄС) через посилення позитивного синергетичного ефекту від взаємодії програм транскордонного співробітництва та стратегій регіонального розвитку у Чернігівській, Київській, Житомирській, Рівненській, Волинській, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій та Одеській областях.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up