Житомирському онкодиспансеру передали автомобіль екстреної медичної допомоги від нідерландського фонду

Житомирському онкодиспансеру передали автомобіль екстреної медичної допомоги від нідерландського фонду

8 квітня начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко передав Житомирському обласному онкологічному диспансеру автомобіль екстреної медичної допомоги від нідерландського фонду Допомоги Східній Європі.

Благодійники вже давно і плідно співпрацюють з Житомирщиною в рамках гуманітарних проєктів та є надійними партнерами благодійного фонду «Хлібний дім».

Цього разу Медичний комітет Фонду Допомоги Східної Європи Реформаторського Співтовариства та Комітет з особливих потреб зібрали понад 28 тисяч доларів та придбали автомобіль Mercedes Benz, оснащений сучасним обладнанням для надання необхідної медичної допомоги.

«Зараз ми живемо в умовах повномасштабного вторгнення, тому ця допомога дуже важлива, бо багато швидких зараз на фронті допомагають вивозити поранених. Але й у відносно мирних областях зберігається загроза. На щастя після чергової атаки Житомирщини дрона-камікадзе обійшлося без жертв та постраждалих, тому швидкі не знадобилися. Тож допомога від друзів з Нідерландів є дуже важливою», — зазначив Віталій Бунечко.

Відео дня
blockquote>

Також начальник ОВА подякував тим, хто сьогодні підтримує Україну та Житомирщину, хто волонтерить та наближає нашу Перемогу.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up