Житомирського чиновника-хабарника відпустили з-під варти під заставу

Житомирського чиновника-хабарника відпустили з-під варти під заставу

У Житомирі високопосадовця, затриманого правоохоронцями на хабарі, відпустили під заставу в розмірі майже 130 тис грн.

 

Нагадаємо, що 25 січня співробітники слідчого відділу прокуратури області спільно з працівниками відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в області затримали на хабарі в розмірі 2 500 доларів начальника управління екології та природних ресурсів при облдержадміністрації Вадима Войцещука.

27 січня, за клопотанням слідчого відділу обласної прокуратури, ухвалою Житомирського Корольовського районного суду затриманому було обрано запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення грошової застави на суму майже 130 тис грн.

Однак, як повідомили нам у прес-службі Апеляційного суду Житомирської області, ухвалу слідчого судді Корольовського районного суду було оскаржено.

Відео дня

«2 лютого матеріали надійшли до Апеляційного суду, на 3 лютого був призначений розгляд, – розповідає головний спеціаліст із забезпечення зв’язків зі ЗМІ Апеляційного суду Житомирської області. – Але ще до моменту розгляду цього кримінального провадження в апеляційній інстанції Войцещуком було внесено заставу, і вже на момент розгляду 3-го лютого у нас він вважався таким, до якого застосовано міру запобіжного заходу у вигляді застави».

Під час засідання 3 лютого апеляційний суд мав намір дослідити певні матеріали цього кримінального провадження, але на час розгляду вони не були надані прокуратурою. Тому розгляд кримінального провадження відкладено на 10 лютого, на 9 годину 30 хвилин.

Анастасія Кузьмич

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up