Житомирський виконком дозволив зрізати 221 дерево в районі Корбутівки

Житомирський виконком дозволив зрізати 221 дерево в районі Корбутівки

Дерева на ділянці проїзду Шпаківського 12\1 зріжуть під будівництво дитсадку. Питання про видалення насаджень розглядали на засіданні виконавчого комітету.

Також члени виконкому дозволили зрізати дерева на ділянці, де одна з компаній збирається будувати багатоповерхівку. Компанія, має сплатити за зрізані дерева 66,6 тис. грн відновлювальної вартості. Проте, заступник директора КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Тетяна Степаницька наголосила, компанія будує на замовлення міськради, тому компенсацію за зразані дерева платити не має.

«Земельна ділянка надана для будівництва дитячого закладу. В проекті рішення пропонується звільнити компанію від сплати відновлювальної вартості, оскільки забудова йде на замовлення міської ради», — повідомила заступник директора КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Тетяна Степаницька.

 

Відео дня

 

Заступника мера Матвій Хрєнов запропонував до проекту рішення додати умову, про максимальне збереження насаджень.

«Потрібно прописати в рішенні умову — максимальне збереження дерев, а вирізати тільки ті, які є під «плямою» забудови», — сказав Матвій Хренов.

Та члени виконкому не підтримали депутата.

Таким чином, рішенням виконавчого комітету 221 дерево буде видалено безоплатно.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up