Житомирщину з робочою поїздкою відвідав голова Комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький

Житомирщину з робочою поїздкою відвідав голова Комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький

23 березня голова Комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький в межах робочої поїздки відвідав КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради.

Також участь у заході взяла перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко та представники профільних структурних підрозділів облвійськадміністрації, - повідомили в пресслужбі ОВА.

Так, Михайло Радуцький ознайомився з роботою відділення кардіохірургії та трансплантації органів і тканин лікарні, а також поспілкувався з колективом відділення, зокрема з медичними працівниками, які брали участь у нещодавній операції з трансплантації від посмертного донора серця, печінки та нирок. Також учасники заходу обговорили низку питань та перспективи розвитку медичного закладу, зокрема даного відділення.

Наприкінці робочої поїздки Михайло Радуцький зустрівся із начальником Житомирської ОВА Віталієм Бунечком та передав гуманітарну допомогу медичним закладам Житомирщини у вигляді дезінфікуючих засобів.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (4)
  • Vera Bobb

    Радуцький взагалі фельдшер.Яка користь від його поїздки.Відволікать  справжніх лікарів від роботи.

    Людмила Куликовская reply Vera Bobb

    Vera Bobb воно більше нічого не може.
  • Людмила Куликовская

    А маски не привіз ті що накрав а потім продавав під час пандемії ковіду, добре хоч дезінфікуючі лишились.
  • Валерий Снигуровский

    Якось недавно був міністр, з ОСВІТИ-СІЛА...
    ЗНЯЛИ, виявляється заяву понаписував, з помилками. ЧЛЕН КОМІТЕТУ???, може краще б НЕ ВІДВОЛІКАЛИ ЛЮДЕЙ ВІД РОБОТИ, ТИХ ХТО ЩОСЬ РОБИТЬ...
    НАГАДАЮ, КОЛИСЬ БУЛИ ПРИПЕРЛИ, ДО ЖИТОМИРА-САШКА МОРОЗА(голову верхради). ТРОХИ КУМЕДНИЙ ДЯДЯ, ПО КАТАЛИ ПО ОБЛАСТІ-ЗАВЕЗЛИ В АЕРОПОРТ.... САШКО СКАЗАВ-"В Житомирі, авіації БУТИ...."
    НА СЛІДУЮЧИЙ ДЕНЬ АЕРОПОРТ ЗАКРИЛИ...

keyboard_arrow_up