Житомирщина ввела в обіг нову поштову марку – «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!»

Житомирщина ввела в обіг нову поштову марку – «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!»

На заході був присутній голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

 Символічне погашення марки відбувається на честь двох знакових дат – Дня морської піхоти України, а також на 40 днів після потоплення флагмана російського чорноморського флоту крейсера «москва». 

Як відомо, «москва» це далеко не єдиний російський військовий корабель, який під час війни пішов відомим вже усьому світу маршрутом, тож щоб не робити для кожного окрему марку, такий універсальний підхід виглядає цілком обґрунтованим.   

Відео дня

Придбати марку можна буде у відділеннях Укрпошти, що розташовані на Житомирщині. Щоб уникнути спекуляцій, введено ліміт на продаж. Також враховано побажання фахівців і поруч з маркою розміщено купон, де відтворено зображення першої поштової марки й дозволяє у динаміці відстежити історію «москви» і її неминучий фінал – «чорний день» в історії російського флоту.

"Впевнений, що листи з такою поштовою маркою будуть раді отримати і кожен українець й наші друзі з-за кордону. І сьогодні ми вчергове нагадуємо окупантам, що їм слід негайно забратися з нашої землі. Разом переможемо!" - написав голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up