Житомир попрощався з двома загиблими Героями

Житомир попрощався з двома загиблими Героями

Про втрати в громаді написала міська рада.

Воробей Андрій Андрійович

16.05.1985 — 05.04.2024

Народився у Житомирі. Навчався в ЗОШ №5, далі — в ПТУ№5, де здобув робітничу професію столяра-штукатура. Опісля — професійна діяльність у приватному бізнесі.

Відео дня

Незважаючи на те, що за станом здоров'я Андрій не проходив військову службу, все ж досягнув своєї мети: захищати Україну від ворога. І з січня 2024 року став на захист Батьківщини від російських окупантів.

Героїчно загинув 5 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання…

Доманський Андрій Володимирович

30.11.1973 — 07.04.2024

Народився у Житомирі. Закінчивши ЗОШ №16, вступив й успішно закінчив (із паузою у зв'язку зі службою у лавах Збройних сил) Житомирський фаховий коледж культури і мистецтв ім. Івана Огієнка за фахом «Режисер». Відтоді розпочалася акторська діяльність Андрія Володимировича у Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі ім. Івана Кочерги. Він жив сценою і на сцені. Його сценічні образи та кіногерої запам'ятовувалися глядачеві через призму щирості актора.

З першого дня повномасштабної війни рф проти України став на захист України у лавах ЗСУ. За сумлінне виконання військових обов'язків неодноразово був нагороджений відомчими відзнаками командування ЗСУ. Мав важкі поранення, контузії, та попри це планував повернутися до побратимів. Однак 7 квітня 2024 року зупинилося серце Воїна...

Світла пам'ять і вічна слава Героям...

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (11)
  • Нина Ващук

    Вічна пам'ять героям
  • Валерій Примак Примак

    Дажбоже прийми Душі Героїв. Слава Україні. Слава Нації.
  • Галина Родимина

    Вічна Слава захисникам,Героям ,які загинули захищаючи нас з Вами,нашу землю
  • Nelya Bryzba

    Вічна і світла пам'ять Героям

keyboard_arrow_up