Житомир планує встановити Рекорд Доброти в новому форматі

Житомир планує встановити Рекорд Доброти в новому форматі

У цьому році житомиряни знову претендують на звання найблагодійнішого міста в Україні – у Житомирі 28 квітня відбудеться Рекорд Доброти.

 

Виконавчий комітет міської ради 12 квітня прийняв рішення про підтримку Всесвітнього з’їзду молоді з подолання негативних явищ у світі, який відбудеться у Житомирі 28 квітня.

Наразі на участь у заході вже зареєструвались 700 іноземців, попереду – реєстрація місцевої молоді. Минулоріч протягом акції до встановлення рекорду долучилися більш ніж 27 тисяч людей і вдалося зібрати 228 тисяч 131 грн.

Як розповів один із організаторів Рекорду, голова дитячої громадської організації «Все робимо самі» Богдан Купчинський, цьогоріч формат Рекорду Доброти частково змінять.

Відео дня

«У цьому році скриньки та реєстраційні номери будуть стояти три дні в Гідропарку. Крім того, всі навчальні заклади, комунальні установи та підприємства міста, які хочуть взяти участь у Рекорді Доброти, можуть замовити реєстраційні номери і скриньку безпосередньо до себе. 28 квітня з самого ранку наші реєстратори розвезуть скриньки та номери туди, куди їх замовлять», – пояснює Богдан Купчинський.

Потім, за словами організатора, скриньки звезуть у Гідропарк, де їх у присутності організаторів і журналістів відкриють. Усі зібрані кошти перемістять у великі скриньки, які потім інкасуватимуться державним банком. Фізичні особи та учасники З’їзду складуть свої пожертви в Гідропарку.

«Тому заохочуємо всіх житомирян прийти і долучитися до акції. Цього року кошти підуть на допомогу дітям з онкологічними захворюваннями, дітям з особливими потребами та дітям, хворим на ВІЛ-інфекцію, – розповідає Богдан Купчинський. – Зібрані гроші будуть розподілені між двома організаціями – це БО "Разом до життя" та БО "Український фонд благодійництва"».

Цього року організація «Все робимо самі» виступає лише як організатор акції і жодних фінансових зобов’язань на себе не бере, тож за використання коштів звітуватимуть організації «Український фонд благодійництва» та «Разом до життя».

«Також варто відзначити, що у цьому році ми не тільки збиратимемо кошти, але й у рамках Світового Рекорду Доброти вручатимемо продуктові набори від Міжнародного благодійного фонду "Відкрите серце" для 150 багатодітних родин на загальну суму понад 30 тисяч грн, а також 100 аптечних наборів від ТОВ "Первоцвіт Фарм" для людей з інвалідністю на загальну суму понад 40 тисяч грн», – підсумував голова дитячої громадської організації «Все робимо самі» Богдан Купчинський.

Анастасія Кузьмич

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up