Жители дома в Житомире пришли с благодарностью к секретарю горсовета

Жители дома в Житомире пришли с благодарностью к секретарю горсовета
Сегодня 28 октября в Житомире жители дома №64 по улице Довженка пришли выразить свою благодарность в Житомирский горсовет.

 Жители дома поблагодарили секретаря горсовета Наталью Леонченко и начальника управления жилищного хозяйства Светлану Пивоварову за содействие в проведении ремонта сети горячего водоснабжения и отопительной сети в подвальном помещении.

В мае этого года во время личного приема жители попросили секретаря Леонченко отремонтировать их дом. В результате, к началу отопительного сезона, дом был готов.

Напомним, что ремонт жилищного фонда проводят за счет денег из городского бюджета. Все заявления принимаются и рассматриваются в отделении по работе с обращениями граждан

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:00 Народженим у День вишиванки маленьким житомирянам подарували сорочки, вишиті лікарками власноруч 14:40 Військовозобов’язані працівники ПЕК та ІТ будуть бронюватися без обмежень 14:20 У Житомирі фахівчиня Товариства Червоного Хреста України провела тренінги для команди юних рятувальників 14:00 Два заклади охорони здоров’я Житомирщини отримають електромобілі первинної меддопомоги Від читача 12:20 «Ми живемо, вони виживають». У Житомирі проведуть тренінг з правового захисту військовополонених 13:00 Житомир в Instagram: День вишиванки і не тільки 12:41 Регулярне нагадування: як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії 12:21 Сьогодні - День народження Інтернету 12:02 Виконуючий обов’язки сільського голови організував схему збагачення при закупівлі генераторів - учасники збагатилися на майже 2 млн грн photo_camera 11:40 Надходження доходів до обласного бюджету за 4 місяці склали 567 мільйонів гривень 11:21 До уваги випускників 2024 року та молоді! Вищі військові навчальні заклади Міністерства оборони України запрошують до навчання! 11:00 У Народицькій громаді чоловік обікрав сусіда, коли був у гостях 10:41 Зникло в Києві – знайшли в Бердичеві: у сервісному центрі МВС виявили розшукуване авто 10:22 Рівень дю Солей! Шоу «ALICE» 3 червня вразить житомирян феєрією і трюками (Новини компаній) 10:20 Шахрайство з продажем автівки та вимагання 5 тис доларів США за відмову її придбання – у Житомирі двом «довічникам» повідомили про підозру 10:00 Житомирян запрошують на фінальну презентацію архітектурної концепції скверу на Замковій горі 09:40 Втрати ворога зросли на 1410 осіб 09:20 Оперативна інформація станом на 23.30 16 травня щодо російського вторгнення 09:00 17 травня: все про цей день, яке свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:50 СБУ затримала агентку рф, яка наводила російські ракети на Житомирщину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up