Жахлива ДТП поблизу Житомира

Жахлива ДТП поблизу Житомира

30 жовтня на автодорозі Київ-Чоп водій автомобіля «Мersedes Sprinter», не впоравшись з керуванням, здійснив зіткнення з мікроавтобусом, що рухався попереду у попутному напрямі. У результаті від отриманих травм загинув пасажир «Мersedes Sprinter», 8 пасажирів мікроавтобусу та водія вантажівки доставлено до медичних закладів.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 6.25 на 4 км автодороги Київ-Чоп у с. Іванівці Житомирського району.

За попередньою інформацією, 19-річний водій автомобіля «Мersedes Sprinter», рухаючись у напрямку м. Житомира, не вибрав безпечної швидкості руху та не впорався з керуванням транспортним засобам, у результаті чого зіткнувся з маршрутним мікроавтобусом, що рухався попереду. Від отриманих травм на місці пригоди загинув пасажир ««Мersedes». Ще 8 пасажирів мікроавтобусу та водія вантажівки доставлено до медичних закладів для обстеження та надання необхідної допомоги.

На місці події працюють патрульні, слідчо-оперативна група Житомирського відділення поліції та слідчі відділу розслідування ДТП Слідчого управління ГУНП.

Відео дня

Триває з’ясування всіх обставин, а також осіб загиблого та потерпілих.

Попередня правова кваліфікація події - ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up