Завтра 6 та 7 вересня в центрі Житомира перекриють рух транспорту

Завтра 6 та 7 вересня в центрі Житомира перекриють рух транспорту
Завтра 6 и 7 сентября в Житомире перекроют движение транспорта на площади Соборной.

 

7 вересня, напередодні Дня фізичної культури і спорту, який святкується в другу суботу вересня, облдержадміністрація ініціює проведення в Житомирі на площі Соборній відкритого «Олімпійського уроку».

У програмі святкування показові виступі майже всіх відділень обласних і міських спортивних шкіл: легкої атлетики, велосипедного спорту, тріатлону, гирьового спорту, спортивної аеробіки, дзюдо, самбо, карате, кикбоксингу, бокс, сучасного п'ятиборства, футболу, боротьби, баскетболу та танцювального спорту.

Відео дня
style="text-align: justify; ">Початок «Олімпійського уроку» запланований 7 вересня на 14.00. Як повідомили в головному управлінні у справах сім'ї, молоді і спорту облдержадміністрації, для проведення репетиції і самого спортивного свята в Житомирі два дні перекриватимуть рух транспорту на площі Соборній: 6 вересня – з 15.00 до 17.00; 7 вересня – з 13.00 до 15.00.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 Дві 14-річні дівчинки загинули, випавши з даху багатоповерхівки на вулиці Миру 17:51 #СтопШахрай: Найбільш розповсюджені способи шахрайства з використанням мобільного зв’язку 17:00 Сьогодні два медичні заклади Житомирщини отримали сучасні електроавтомобілі photo_camera 16:40 На вулиці Героїв Базару патрульні зупинили водія, позбавленого права керування, і виявили у нього наркотики Від читача 14:48 «Розірвати коло насильства». У Житомирі проведуть тренінг щодо протидії насильству 16:20 37-річного киянина затримали за спробу пограбування банку в Мирополі 16:00 Оновлені рекомендації МОН щодо 2024/2025 навчального року 15:56 Родина, чоловік якої вбив дружину та доньку й застрелився в селі поблизу Коростеня, приїхала з Одеси 15:35 У справі про відсторонення від виконання службових обов'язків секретаря Оліївської селищної ради намагаються дати відвід судді 15:19 Українцям можуть збільшити тариф на електроенергію. Скільки платитимемо? 15:00 В Україні пройде наймасовіший молодіжний конгрес: «Українська ідентичність та її промоція у світі” 15:00 У Малині поліцейські встановлюють обставини ДТП з травмуванням 16-річної пасажирки скутера 14:40 Житомирський музично-драматичний театр завершує театральний сезон: репертуар на червень 14:19 У Житомирі біля річки Крошенка рятувальники ліквідували загоряння сухої рослинності play_circle_filled 14:00 У Житомирі необхідна донорська кров усіх груп з негативним резусом 12:40 Нагадуємо: у Житомирі діють графіки погодинних відключень електроенергії 12:21 Як вберегтися від алергії: дієві поради 11:39 У Житомирі правоохоронці проводять обшуки в церковному магазині "Сінай" 11:21 Подробиці вчорашньої ДТП на трасі Київ – Ковель – Ягодин: машину занесло через колесо, що лопнуло photo_camera 11:20 У Бердичеві з підприємця стягнуто понад один мільйон гривень за користування землею без правовстановлюючих документів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up