Загорілася пралка: у Високій Печі під час квартирної пожежі загинула 82-річна господиня

Загорілася пралка: у Високій Печі під час квартирної пожежі загинула 82-річна господиня

Як повідомили в ГУ ДСНС України у Житомирській області, за попередньою інформацією, займання сталося через коротке замкнення електромережі. Проводка була зношена, стара і через це, ймовірно, сталося коротке замикання. 

1 лютого о 14:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку, що розташований у с. Висока Піч Тетерівської територіальної громади Житомирського району. Про надзвичайну подію повідомили сусіди. До приїзду вогнеборців вони самостійно гасили займання.

Аби потрапити в квартиру, рятувальникам довелося взламати вхідні двері в оселю. В коридорі на підлозі 82-річну власницю оселі, на жаль, без ознак життя. 

Відео дня

Осередок займання знаходився на кухні – там горіла пральна машинка. На ліквідацію пожежі рятувальникам знадобилося менше години. Загрози поширення вогню квартирою вдалося уникнути. Внаслідок пожежі знищено  тільки пральну машину та речі домашнього вжитку.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Николай Николаенко

    Все таки цікаво з'ясувати причину пожежі. По зовнішньому вигляді горіла пральна машина відомої фірми LG чи іншого закордонного бренду. Сумнівна причина в її якості. А ось неналежні умови використання можливі, але це припущення.

keyboard_arrow_up