За співпраці з UNICEF обласна влада передала 100 ноутбуків для служб у справах дітей, центрів соціальних служб та органів соцзахисту населення

За співпраці з  UNICEF обласна влада передала 100 ноутбуків для служб у справах дітей, центрів соціальних служб та органів соцзахисту населення

Як повідомляє Житомирська ОВА, завдяки міжнародним партнерам, сьогодні передано 100 ноутбуків для спеціалістів служб у справах дітей, центрів соціальних служб та органів соціального захисту населення Житомирщини.

 Техніку буде розподілено у 22 територіальні громади.



Отримані ноутбуки стануть у пригоді, адже повномасштабне вторгнення рф на нашу землю зруйнувало мирне дитинство багатьох дітей на Житомирщині, а ще більше потребують фахової допомоги в інших областях. В нашій області вже знайшли прихисток 24 тисячі дітей з різних регіонів України. Не меншої уваги в цих складних умовах потребують й соціально незахищені громадяни.

 З новим оснащенням фахівці соціальної сфери зможуть ще ефективніше опрацьовувати велику кількість даних, вчасно вносити інформацію в реєстри, забезпечувати надання допомоги від Держави та зможуть працювати навіть поза межами своїх кабінетів у разі оголошення тривоги чи евакуації.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up