За минулу добу рятувальники 14 разів надавали допомогу населенню регіону

За минулу добу рятувальники 14 разів надавали допомогу населенню регіону

Впродовж минулої доби рятувальники 14 разів залучались для надання допомоги населенню у несприятливих побутових або нестандартних ситуаціях. 

Як повідомляє ГУ ДСНС України у Житомирській області, зокрема, на автодорогах Малина та сіл Кутище Любарської територіальної громади та Глибочок Коростишівської територіальної громади Житомирського району рятувальники за допомогою тросу та пожежного автомобіля витягнули із засніженого узбіччя на розчищену ділянку дороги дві вантажівки та легковий автомобіль.

Також двічі бійці ДСНС прибирали повалені негодою дерева на дорогах регіону. Чотири дерева рятувальники порозрізали та прибрали на узбіччя проїжджих частин.

Відео дня

А у м. Звягель медики, які не змогли винести через вхідні двері квартири літню жінку, звернулись за допомогою до надзвичайників. Вони зняли з петель двері та на ношах транспортували хвору з 5-го поверху будинку до автомобіля екстреної допомоги. 

Крім того, фахівці ДСНС здійснювали сім підвозів технічної води для населення у містах Бердичів, Овруч, Радомишль та смт Лугини. Мешканці цих міст залишись без електроенергії та централізованого водопостачання. 
 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up